Petrovichs ([info]petrovichs) rakstīja,
@ 2009-12-21 19:22:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Uz ielām ir slidens. Uz bremzēm paļauties nevar. To šodien piedzīvoju pats. Nobraucu no Gaisa tilta virzienā uz centru un mierīgi ripinu pa malējo labo joslu. Labu gabalu priekšā kāds rāda labo pagriezienu un pat sāk griezties Indrānu ielā. Bet... Nezkāpēc pārdomā un apstājās, aizņemot praktiski visu joslu. Mēģinu bremzēt, bet jēgas nekādas. Distance strauji sarūk un jūtams, ka nesabremzēšos, kaut arī sākumā attālums starp mums bija liels, un mans ātrums - neliels. A tas mudaks ar savu lielo mersi tur stāv un nekustas. Pamanu, ka vidējā josla ir tukša un ar zināmu piepūli un izveicību pa visu slidenumu iemanevrēju tajā. A tas mudax, kā izrādās, ir pārdomājis braukt Indrānu ielā un tieši tajā brīdī, kad esmu viņam blakus, riktējas uz vidu!!!
Laikam jau Lielajā Likteņa Grāmatā nebija man šodien buktēties paredzēts, jo kaut kā tomēr no sadursmes izvairījos. Bet adrenalīnu dabūju.
Kur tādi ķēmi rodas un kas viņiem pārdod autovadītāja apliecības?


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]scope
2009-12-21 21:00 (saite)
Nja, ar manevrēšanas straujumu un precizitāti šodien bij kā bij. Sevišķi vietās, kur sniega putra vēl līdz asfaltam nebij nobraukta.
Bet nu tādus manevrētājus jāsit kamēr maziņi. Pag. nedēļ viens Lexus šitā Elizabetes un Eksporta krustojumā deguna priekšā "pamainīja joslu". Tas nekas, ka visa josla(un šis tai skaitā) brauca savus 20-30 km/h lēnāk, nekā otrā joslā braucošie. Arī saķēru nedaudz adrenalīnu.

Rīgā vēl nekas, bet dzirdēju pa SWH, ka uz šosejām melnā ledus "prieki" sākušies.
Rīgā, imho, nekas trakāks par bruģi un slidenām tramvaja sliedēm nedraud.

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?