Petrovichs ([info]petrovichs) rakstīja,
@ 2009-12-08 08:02:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Šorīt brokastu laikā kaut kā atcerējos pagājušā gada decembri, kad krīze sākās pa īstam un padomāju, ka šis gads valstī ir stulbi nomuļļāts.
Jeb tomēr ir arī kas paliekoši labs izdarīts?


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]stradnieks
2009-12-08 10:24 (saite)
kopumā ir samazināts birokrātiskais aparāts: vismaz ārēji tā izskatās uz atlaisto darbinieku fona, nekas, ka pati birokrātija ir palikusi tikpat resna un smagnēja kā iepriekš.
mazākas algas melnā darba darītājiem valsts iestādēs: ergo mazāk no budžeta prasa.
dažādas reorganizācijas, kurām paliekoša vērtība būs tikai pēc kāda gada vai diviem, kad reorganizācijas (lasīt: organizācijas) sapratīs kā operēt jaunajos (lasīt: sabrukušajos) finansu apstākļos. pagaidām reorganizācijas nedod nekādu labumu, jo viņām nav skaidri definēti mērķi, uzdevumi, finanšu avoti - ir bijis tikai viens uzdevums, kas ir jau izpildīts: reorganizēties.
tas tā, ko es uzreiz varu no savas pieredzes pateikt. bet tā: huju viņu zina vai nezina, kā ir kopumā uzlabojies (stabilizējies?) valsts stāvoklis no iepriekšējā gada decembra.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]kangaroo
2009-12-08 11:17 (saite)
Birokrātiskais aparāts ir samazināts uz darītāju rēķina. Visādi pusvadītāji un vadītāji kā sēdēja, tā sēž. Tā aparāta samazināšana ir pilnīgi bezjēdzīga, jo kapacitāte no tā nemainījās. Tikai tiem pašiem darītājiem apgrieza algas un vēl uzkrava darbus par atlaistajiem.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?