Petrovichs ([info]petrovichs) rakstīja,
@ 2009-08-01 10:46:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Bankas izvēle
Lasīju [info]trz pukstu par Swedbankas jaunajām papildus maksām par naudas izņemšanām un domāju, ka varbūt ir vērts padomāt par vēl kādu citu banku, kura būtu pamatbanka. [info]tante ļoti pozitīvi raksturoja Nordea banku, ka tā klientiem visādas atlaides un atvieglojumus dodot. Ticu, ka tā ir.
Bet bankas izvēle patiesībā ir diezgan sarežģīts daudzfaktoru uzdevums. Interesē internetbankas lietošanas ērtība, kaut arī tas lielā mērā ir subjektīvs jautājums, jo katram var būt savi pieradumi un paradumi, interesē tarifi pārskaitījumiem uz citām bankām, interesē tarifi naudas izņemšanai gan bankā, gan bankomatos, gan arī filiāļu un bankomatu daudzums un izvietojums, lai vajadzības gadījumā nebūtu tāls ceļš jāmēro.
Swedbankai ir tāda liela priekšrocība, ka ļoti daudziem uzņēmumiem un cilvēkiem tur ir konti, un pārskaitījumi bankas robežās pagaidām ir bez papildus maksas. Tāpēc vien pilnībā atteikties no Swedbankas laikam nebūtu pareizi.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]tante
2009-08-01 11:20 (saite)
nu, man Nordea pagaidām ir kā otra banka - jau vairākus gadus, bet ja swedbanka šitā turpinās, tad man par otru banku kļūs tieši viņi, bet Nordea par galveno..
vienīgais kas man Nordea ne pārāk patīk - pārskaitījumi uz/no citas bankas līdz 48 stundām un arī bankomāti maz vēl un ne manos maršrutos...

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]petrovichs
2009-08-01 11:25 (saite)
Man šobrīd DnB Nord ir kā otrā. Man tur lielais kredīts bija. Attieksme ļoti pozitīva. Patiesībā būtu žēl no Swed iet projām, jo konkrēti pret mani tur attieksme ļoti laba, cilvēki ļoti laipni, izdarīgi un izpalīdzīgi, bet kopējā bankas politika sāk nepatikt pēdējā laikā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]tante
2009-08-01 11:29 (saite)
man tas pats - no vienas puses swedbanka ir pierasta un nekas slikts tur nav bijis pa šiem gadiem, bet tā pēdējā laika politika gan sāk besīt..:)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?