Zvēriņi

13. Novembris 2015 (19:28)

Jāmēģina aizvest meitu uz cirku kamēr tur vēl ir ko redzēt.
Un vispār - zoodārzā dzīvnieki arī ir krātiņos. Tai skaitā daudzi tādi kuri savvaļā vairs neeksistē, jo krātiņš ir vienīgā vieta kur no pamuļķiem un iznīcības paglābties.

Comments

Posted by: -- ([info]ripp)
Posted at: 13. Novembris 2015, 20:01

zoo zvērus nesit, nemoka un nemērdē badā lai panāktu paklausību. cirkā to dara. visi "priecīgie" zvēriņi patiesībā tiek briesmīgi mocīti.

Posted by: Foršais džekiņš ([info]petro)
Posted at: 13. Novembris 2015, 20:05

Patiesībā tas viens video vēl nepavisam neliecina par to ka tā ir sistēmātiska prakse.

Posted by: -- ([info]ripp)
Posted at: 13. Novembris 2015, 23:43

es patiešām neticu, ka viens izsprukušais video ir "tikai viens video", plus ir lasīts arī par ziloņu mocīšanu ar asām metāla nūjām utt utt. drīzāk cirks cenšas šo info slēpt un tam puslīdz sanāk. bez tam regulāri ir dzirdēts "cirks atkal nolīdzis dresētāju, kurš citās valstīs pazīstams ar cietsirdīgu izturēšanos pret dzīniekiem". bez tam ir skaidrs, ka dzīvnieki ir domāti savai dzīvnieku dzīvei, nevis triku izpildei. daba tos tam nav paredzējusi.

Posted by: Foršais džekiņš ([info]petro)
Posted at: 14. Novembris 2015, 10:21

Un jā arī tad, ja tas nav tikai viens. Var būt desmitiem video kuros netiek mocīti, bet neviens tam nepievērsīs uzmanību. Bet pietiek parādities tikai vienam video, kurā ir kas tāds ko ar cilvēku darot tā būtu mocīšana, lai visu uz reiz arī sāktu brēkt. Es to video redzēju - tur nav nekā vairāk, kā būtu savvaļas pērtiķu barā, kad bara vecākais jaunulim ierāda viņa vietu bara hierarhijā, bet tikko tas tiek izrauts no konteksta un attiecināts uz sevi - "Kā es justos tādā situācijā?" tā uzreiz ir brēka pa visu sociālo tīklu. Un pamēģni pabakstīt lopu koram ir 2 cm bieza āda ar neasu koka puļķi - viņš jutīs tieši tik pat cik justu mūra siena. Zilonim anks (tā sauc to aso metāla iesmu) nav mocīšana bet viegla pakasīšana. Tik pat cik jājamzirgam piespiest kāju ciešāk pie sāna.

4 Lasīt komentārus reply