Pērkons ([info]perkons) rakstīja,
@ 2008-06-12 12:34:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Uzsaukums
Cienītās dāmas un godātie kungi!
Dārgie tautieši!
Brāļi un māsas!

Блядь, pārvietojieties pa taisnu trajektoriju, nevis zigzagā!
Ja nevarat taisni noiet, tad leciet. Nē! Labāk neleciet! Labāk skrieniet vai rāpojiet, bet TAISNI!

Jā! Un Rīga Jums nav nekāda Slutišķu sādža, bet gan galvaspilsēta, tāpēc pārvietoties četriem cilvēkiem, kas atrodas viens otram blakus, nav gluži prāta darbs.

Stulbie stulbeņi!

Paldies par uzmanību.
Brīvi.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


(Anonīms)
2008-06-13 11:15 (saite)
a kas velobraucējiem pret jauno mežaparka veloceliņu? man šķiet dikti prātīgi izveidots! nedaudz paciešās kamēr tiek līdz skanstes ielai un tad bez stresa līdz mežaparkam.

a par gājējiem, nu, katram jau sava taisnība. ir arī velosipēdisti, kuri braucot pa trotuāru, labā ātrumā panesās tev garām! a ja tu tai mirklī ieraudzīji zemē naudas zīmi? patiesībā es ko gribēju teikt? esot amurikā sanāca pastaigāt pa gājēju-skrituļotāju-velobraucēju dedicated celiņu un iepatikās bezemociju uzsauciens *on your left/right*, lai pievērstu uzmanību apdzenot/apsteidzot.
es trāpījos uz akmens tilta, kad puķu licēji un vienkārši župas-huligāni devās no uzvaras pieminekļa vecrīgas virzienā. lai gan sākumā bija bažas ka pats dabūšu pa muti un velo būs upē, bet skaļi uzsaucot *kreisā/labā puse* aši un bez starpgadījumiem tiku pāri tiltam. a ko, jums slabo?

rupucis ir runājis.

(Atbildēt uz šo)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?