judging the mice ([info]rasbainieks) rakstīja,
lai nodrošinātu hoķ kaut kādu garšas buķeti un uzturvērtību, īpaši ja taisa pusdienu piedāvājumu komplektus, nākas izmantot visādus tādus dārzeņus un garšvielas un visus šitos te, kuru neēšanai cilvēki parasti tiek pāri kaut kur ap pirmajām klasītēm. un ar tādām prasībām kā tavas, jā, čakarē galvu. pavārs ir izplānojis, kā cilvēkus pabarot (zolīdākās vietās viņš ir pat izplānojis, kā pabarot gan veģetāriešus, gan gaļēdājus), un prasīt viņam pliku kartupeli un pliku gabalu gaļas, lai tik neddodies tur nebūtu kaut kā sprādzienbīstama, ir mazproduktīvi. ar šādām prasībām ir vērts apmeklēt tikai tādus sabiedriskās ēdināšanas iestādījumus, kur viss stāv tajos bleķa bunduļos – reku vārīts kartupelis, ņem cik gribi, nu un es nez ko vēl tu tur vari piemeklēt, baltajā mērcē un kotletē arī ir sīpoli. sīpoli ir visur :)


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?