Pērkons ([info]perkons) rakstīja,
@ 2017-01-25 14:55:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Pusdienas #1
Pamēģināju [info]jim ieteikto ofisa planktõna ēdinātavu pretī Hiperrimi vārtiem, jeb bijušo Reaktõra ēdnīcu. "Jauno nosaukumu" gan aizmirsu piefiksēt.

Nē, nu.
Es gan nezinu, kā te pie jums pieņemts, bet, pat purčega lidiņos un citās purčega ēdnīcās karfānu nežēlo. Šeit uz šķīvja uzlika divas karfeļa pusītes (respektīvi – vienu kartupeli) un pavaicāja vai vēl. No piedāvājuma neatteicos un uz šķīvja tika uzkrāmēta trešā karfāna pusīte (laikam kāds tiks apdalīts). Vēl prasīt man nebija spēka. Tik vien, cik palūdzu, pievienot biezpienu ar krējumu, un rīvmaizē apviļātu vistas fileju, bez visādiem šampinjõniem, sīpoliem un citiem paprikas pildījumiem.

Par šīm bagātīgajām pusdienām es samaksāju 4.13€.

Ēdiens kā tāds, protams, ēdams, ja jau rakstu šīs rindas.
Arī šeit, tāpat kā citās ēdnīcās, karfeļi garšoja vienlīdz štruntīgāk, nekā mājās vārīti. Īsti nekad neesmu sapratis šo fenomenu, bet tās ir tīri manas persõnīgās problēmas. Biezpiens kā jau biezpiens ar krējumu. Putns, kā putns rīvmaizē.

Pievienotā vērtība, lai gan, protams, naivi to meklēt šādās iestādēs, bija izcili noguruša alumīnija dakša, kas pie pirmās manas kustības draudēja sadalīties pirmreizinātājos salūzt.

Nezinu, kā šajā pusē, bet pa 4.13€ es gan purčegā, gan tajā pašā Alfas Piparā būtu saņēmis vairāk!

Zvaigznes nelikšu, man to nav.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?