Pērkons ([info]perkons) rakstīja,
@ 2016-07-08 20:38:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Latvija — Puertoriko
Nopūta, žests!


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]dunduks
2016-07-08 21:20 (saite)
Bez trīnīšiem grūti. Savādāk jau bija ļoti pieklājīgi: kombenes uz apakšu un tā - lietas, kas kādreiz praktiski nebija kā suga, bet atkal tie trīnīši. OK, ar sīko Bertānu un Porziņģi varētu būt labāk (un amizantāk, kad divi garākie lielākie trīnīšu metēji).

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]perkons
2016-07-08 21:26 (saite)
Ugu, un domāju, ka ne tas, ka Dāvis ar Kristapu pietrūka, bet tupa precizitāte no truļa. Un tā arī netapa skaidrs, kas ar bumbu neesot kārtībā, ibo esot sūdzības par konkrēto modeli. Lai gan, man šitie Molteni vispār nepatīk - dodu priekšroku Spaldingam, bet tas jau cits stāsts.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]dunduks
2016-07-08 21:45 (saite)
Nu es jau to arī saku, ka bez trīnīšiem grūti :-) Tā iet, ka visi var iemest, bet nav neviena, kas stabili mestu - tīri vai žēl, ka Bagijs ar Robi uz soliņa. Tas, ka ar trīnīšiem problēmas arī nav nekāds pēkšņais atklājums - jau, nez, gadus desmit sākumā jauniešos un tiem pieaugot arī lielajā komandā nav Metēju. Protams, smieklīgi, ka ar kādu defolto 25-30% precizitāti visdrīzāk būtu pieticis.

Vēl viena bez trīnīšu problēma, kuru gan pretinieks nemēģināja izmantot - iespēja koncentrēties uz apakšu, kā mēs to izdarījām pagājušajā čempī pret čehiem (ok, tur gan bija arī ne visai laba zona, bet ideja bija tā pati, ka lai met brīvos trīņus nu un mums toreiz paveicās).

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]goddes
2016-07-08 21:34 (saite)
Ar abiem NBA provizoriski bīdot pa tasi kafijas biezumus - jā, bet serbiem tāpat nepārietu pāri, mierinājumam. Nekas, Tokija 2020 nav aiz kalniem!:)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?