judging the mice ([info]rasbainieks) rakstīja,
tad jau tu esi atbildējis pats uz savu jautājumu – ņem ētalonu, tas ir, austeri :)
mani vienmēr ir mulsinājušas tās dienas biļetes, jo tad ir baigi jābūt saplānotai visai dienai, lai zinātu, ka tu to biļeti arī reāli izmantosi. jo, ja tu piemēram aizbrauc no savas mītnes vietas uz pilsētu, kur visu dienu danco apkārt kājiņām (kas centrālajā londonā ir pavisam viegli iespējams), un tad tik vakarā vēlreizīt kāp transportā, tad visa dienas biļete ir kaķim zem astes, tur tak jābūt vismaz 2x vairāk braucieniem, lai tā nebūtu vējā izmesta nauda. austere tādā ziņā dod zināmu brīvību.
vēl tāda lieta, ka ar autobusu braukt ir lētāk, nekā ar metro. un var pa logu vēl pilsētu aplūrēt. tip&trick – autobusam ir jāpamāj, lai viņš apstātos pieturā. un ja metro austere ir jāpīkstina gan ieejot, gan izejot (lai var sarēķināt cenu), tad autobusā cena ir viena, un austere jāpīkstina tikai iekāpjot (tas lai nepadomā pīkstināt 2x).
kad tieši tu brauc? saatchi gallery šobrīd ir diezgan forša dienvidamerikas un āfrikas ārta ekspozīcija. un sestdienās pie galerijas ir mazs un elegants vispasaules pārtikas tirdziņš, kur var pie viena ieturēties ar peruāņu strītfūdu vai tur iešļurpstināt austeri ar šampi.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?