Journal    Friends    Archive    User Info    memories
 

as i dream about movies they won't make of me when i'm dead -

Apr. 9th, 2018 01:45 pm

Es neiešu vairs uz grauzdētavu. Salīdzinot tad jau Mierā ir ļoti līdzsvaroti. Čupām jauno māmuļu, kas tiekas ar draudzenēm, lai tērgātu par psiholoģiju, vīriešiem un bērniem. Tiesa, tas ir forši, ka blakus runā par Esther Perel, nevis par Pēteri Kļavu vai Inesi Pošlkjfjflff..., kas ir tipiskāks variants. Taču tā pat nav augstprātība, vienkārši sajūta, ka man trūkst kaut kādas basic human sastāvdaļas, kaut kas, kas piemīt šīm čalojošām, koptajām dāmām, kas skatās uz saviem bēbīšiem ar mīlaspilnām acīm, noteikti ķemmē matus četrreiz dienā, viena no viņām actually tikko stāsta par darbu ar sevi, attiecībām, par brīdi, kad sapratusi, ka grib kopā novecot, jo ieguldīts darbs and shit, un šī teikuma vidū maziņais čīkst un nāk man aizvien tuvāk, es gandrīz intuitīvi atraujos. ""Mums ir tie kopīgie mērķi, par tiem mēs arī runājam, es esmu daļa no viņa nākotnes, man tas liekas baigi svarīgi, un tad tie taureņi parādās vēderā." Viss pareizi, viss pareizi. Tā ir mana problēma, ka pašdestrukcija man liekas valdzinošāks eksistences veids.

4 comments - Leave a commentPrevious Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

Comments:

From:[info]glam_our
Date:April 9th, 2018 - 03:58 pm
(Link)
Ja es mācētu rakstīt, tad šo būtu varējusi uzrakstīt es.
Es mazliet viņas apskaužu, gribētu tā spēt, ķemmēt matus un pašpietiekami gremdēties nākotnē ar žogu un puķu dobi, bet "pašdestrukcija man liekas valdzinošāks eksistences veids". Tevis aprakstītās dāmas atgādina seriāla Weeds intro, kas rada vieglu paniku.
From:[info]lara
Date:April 9th, 2018 - 04:52 pm
(Link)
es gribu būt dažādās pasaulēs - gribētu būt mamma un gribu lēkāt plika ap ugunskuru, dubļiem nosmērējusies. pagidām sanāk tikai lēkāt plikai un netīrai.
From:[info]snauts
Date:April 9th, 2018 - 08:41 pm
(Link)
Kur garantija, ka tā nav tikai fasādīte priekš draudzenēm?
From:[info]bljanna
Date:April 10th, 2018 - 03:27 am
(Link)
Ai, tā Esther Perel arī tāds Fromms jaunās skaņās. Nothing special. Izdomājusi, kā pelnīt. Bet to saka cilvēks, kas arīdzan ir baigi tālu no Tevis aprakstītās pasaulītes.