Journal    Friends    Archive    User Info    memories
 

as i dream about movies they won't make of me when i'm dead -

Jan. 18th, 2016 12:40 pm 104 comments - Leave a commentPrevious Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

Comments:

From:[info]jim
Date:January 18th, 2016 - 05:48 pm
(Link)
Es nezinu, kādu sieviešu vārdā tu runā. Te izskatās, ka tu vienkārši atspoguļo savu iepriekšpieņemto aizspriedumu, ka daudzām sievietēm noteikti patīk, ka ar viņām tā runā, un tas (teorētiski, neņem personiski), bet ir radniecīgs izvarotāju/apčamdītāju pieņēmumam, ka sievietei drošvien patīk, ka to dara. No kurienes tev izejas dati, ka "daudzas sievietes pat ļoti novērtēs, ka skatās uz viņu krūtīm"?
From:[info]extranjero
Date:January 18th, 2016 - 06:01 pm
(Link)
Šis baigi izklausās pēc tā, ka tu noliedz seksualitāti kā tādu. Es zinu, ka tu tā noteikti nedomāji, bet nespēju atkost, ko tu tieši gribi pateikt.
From:[info]jim
Date:January 18th, 2016 - 06:12 pm
(Link)
Sanāk tā - ja es pajautāju, no kurienes tev izejas dati, ka daudzām sievietēm patīk komentāri par viņu ķermeni, tad šis jautājums tev šķiet tik absurds, jo tev kā vīrietim ir tik pašsaprotami, ka "daudzām sievietēm noteikti patīk", ka es līdz ar to noliedzu seksualitāti? Tu pamani, ka šis aizspriedums tevī ir tik stiprs, ka tu jau otrreiz ķeries pie kaut kādām oponenta diagnozēm (ja Penijai sākotnējā situācija liekas seksistiska, tad viņa nodarbojas ar "feministisku slut-shaming")? Nē, es tiešām godīgi vaicāju - no kurienes tev dati/pamats pieņēmumam, ka daudzām sievietēm patīk, ka komplimentē viņu ķermeņus?
From:[info]chimera
Date:January 18th, 2016 - 06:15 pm
(Link)
(kādas jūs te visas gudras un savaldīgas (es to bez ironijas), es jau sen būtu vnk nobļāvusies: parā pimpi!)
From:[info]extranjero
Date:January 18th, 2016 - 06:23 pm
(Link)
Manuprāt, tas ir pašsaprotami, ka sievietēm patīk komplimenti. 1) Tās ir vispārīgas pamācības gan par esošām attiecībām, gan par attiecību uzsākšanu. 2) Tā ir arī mana personīgā pieredze.
From:[info]jim
Date:January 18th, 2016 - 06:30 pm
(Link)
Chimera, I rest my case now.