cunt ([info]penaalis) rakstīja,
@ 2013-08-13 13:11:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:džžžžžžžžžžžžžžž

džžžžžžžžžžžžžžž
Nopirku overdraivu un nemāku ar viņu apieties. Skaņa visu laiku pārfūžota. Viss saplūst kopā un augšējās skaņas ļoti grūti sadzirdēt. Augšas varu paspēlēt, tikai strauji tušējot apakšas.
Man liekas tas rīks nav priekš manis, vai arī man būs jāiziet kaut kādus kursus. Ceru, ka uz lielās aparatūras skanēs labāk nekā mājās.



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]vaarna
2013-08-14 12:06 (saite)
nu, overdraivs jau nav tik traki. distōršons rada haosu. boss? dzeltenā krāsā?vai superoverdraivs [tāds ir man]? it kā savaldīt viņu var. noteikti atkarīgs no aparatūras. tev jau tas signāls ir tik spēcīgs pats par sevi, un var būt, ka rodas chaoss ar visām atbalsīm. nezinu, kā tu slēdz savus pedāļus, pamēģini pamainīt ķēdes secību. bet to jau tu pats zini. piem., ir atšķirība, vai pirmo liec kkādu atbalss pedāli un pēc tam zāģi, vai otrādi.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]penaalis
2013-08-15 11:37 (saite)
Nu.. man ir viņš dzeltens, bet vajadzētu būt dzelteni oranžam, jo tas ir overdraiva un distēršana kombo. Par ķēdīti konkrēti nezinu, bet liekas, ka labāk tomēr skan, ja draivs ir pirms dīlejiem. Mēģī viss skanēja lieliski. Man vajadzētu piešāuties pie levelu un skaņas regulēšanas pie ON/OFF, bet to gan jau. Katrā gadījumā, tagad es arī varu audzēt matus :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?