lelle ([info]pelkje) rakstīja,
@ 2003-10-01 19:25:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
mols
nodoms. pulceeshanaas. gaidas. un peeksnji. pavisam peeksnji. doma praataa - nee, es to negribu. gribu uz juuru. peec tam: "ziniet, es paardomaaju. es braukshu uz juuru" un prom. brauc, lasi. tad nevari izlemt kur lai izkaap. izkaapjot pashaa galaa domaa, ka jaaiet ljoti ilgi. pusstundu liidz pasham meerkjim. un tad veel.. ej.. piestaaj mashiina. iekaapj. aizved. un ir ok. nav taalu. pateicies un aizej. aicina naakt kaut kur. skatiit kaut ko. saki paldies, smaidi un ej. leenaam virzies. apstaajies un veero. uudeni. pakaapies. un sagaidi. vilnji. tev paari. slapji. un jautri. brilles ar saaljaam piliiteem. luupas ar saaljaam piliiteem. seja un mati ar saaljaam piliiteem pilni. kaajas slapjas. aizej. konstatee. apseedies. un lasi. ar basaam kaajaam. lai zhuust. apaujies un aizej.
vairaakas stundas slapjaas kurpees salstoshaam kaajaam. vai juus naaksiet, iesnas? tad jau redzees.

bet bija jauki. paldies visiem. un visam.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]malefici
2003-10-02 12:10 (saite)
Izskatās, ka tu esi staigājoša emocija :) Wow, tādā dzīves spriedzē (ja tā nav kārtējā SC maska) dzīvot ir jautri, ja nepārdegt...

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]pelkje
2003-10-02 12:14 (saite)
emocijas.. tas ir kā okeāns. tb paisumiem un bēgumiem. saspringtas ar visu pārpildītas nedēļas mijas ar miera un neko nedarīšanas posmiem. savādāk nevar. jo.. Tu to minēji. savādāk sanāktu pārdegt. un "aktīvo" posmu beigās nervi jau ir tik ļoti uzvilkti ka no katra morālā knipja iekšējā histērija laužas uz āru. dažādās formās. bet tā dzīvot ir.. interesantāk :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]malefici
2003-10-02 12:36 (saite)
zinu, bet tas man ir apnicis. vismaz pagaidām esmu izvēlējies pofigistiski dzīvespriecīga idiota tēlu un man tā patīk. es zinu, kur atrodas mana šizofrēnija un man pēc tās nav tālu jāiet - ja tā gribēs, tā pati mani atradīs. Taču pagaidām - viss ir OK!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]pelkje
2003-10-02 14:28 (saite)
bez pofigisma nesanāk iztikt arī man. varbūt tā ir visiem. tās milzīgās pretrunas. manī kopā "dzīvo" pilnīgi pretējas tieksmes, īpašības utt. bet stāsta jau ka cilvēks ir pretrunīga būtne. 'man patīk ļauties. stihijiskai kustībai, kas kaut kādā ziņā esmu es. savām vēlmem (kamēr to varu atļauties), emocijām. taču laikam tikai ja tās emocijas ir paviršas. sanāk kaut kāda kārtaina kūka. un emocijas ir pa virsu. dziļāk nonāk krietni krietni mazāk. un to pārdzīvojums pārsvarā notiek apslēpti.

vispār šito komentu rakstot jūtos zināmā mēr ā muļķīgi. nesanāk izklāstīt.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]malefici
2003-10-02 19:08 (saite)
tu jūties tieši tā, kā tev vairāk labpatīkās justies. vismaz es tā parasti skatos uz sevi un savām emocijām :)
man laikam ar emocijām ir bikuci savādāk - virsū man viss ir mierīgi, bet iekšā ir ļoti daudz kas. it īpaši daudz naida un cinisma, tāpēc labāk to cilvēkim nerādu, jo tad tie nesaprašanā skatās man virsū un uzdod stulbus jautājumus par to, kas notiek, kāpēc viss nav tā kā "parasti". ne jau katrs zina, kas tad ir tas - "parasti"
sabiedēšu tagad tevi, negribēsi ar mani nemaz sveicināties :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]pelkje
2003-10-03 10:25 (saite)
nu te atkal var runāt par tām pretrunām un par to, ka "kā kuro reizi". bet tā jau ir tīrākā izlikšanās. vismaz es sevī to tā uztveru. lai gan no otras puses. vienkārši mēģinājums paglābt apkārtējos no sevis paša. un arī attiecības. reizēm tas ir nepieciešams. tb attiecīb paglābšana tādā veidā.
es atkal mēdzu ārēji uzvesties ļoti emocionāli un pie sevis aukstasinīgi vērot situāciju un iespaidu. gan šī "uzvešanās" parasti ir ļoti grūti kontrolējama, bet tas netraucē man vērot. domāt un izdarīt secinājumus. būtībā laikam sanāk tas pats. tikai vienā situācijā ir vērōšana un domāšana aiz miera maskas un otrā aiz emociju :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]malefici
2003-10-03 10:51 (saite)
man ir pagrūti rakstīt par emocijām, jo tās man baigi ātri mainās un tas, ko es rakstīju vakar, šodien liekas sviests. šodien man pasaule ir skista un visi cilvēki ir ļoti mīļi un labi!
amen

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?