lelle ([info]pelkje) rakstīja,
@ 2003-09-24 12:54:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
un. kārtējo reizi. atstāju brilles neta kafeinīcā. šoreiz nopietnāk nekā parasti. izgāju no turienes vakar vakarā, atcerējos par tām šodien no rīta.
vakar. pēc 10 minūšu pirkta interneta dvas. sanāca pastaiga. lēnā lēnā gaitā. sākumā pa brauktuvi starp tirgu un kanālu. ciemos pie bomžiem un žurkām, pēc tam pāri ceļam no tās vietas un pa kreisi. salu tilta virzienā gar daugavu. jaukas vietas. mīlīgas(cilvēka neviena. uzraksti uz sienām. jau sen neizmantotas piestātnes. tīri labi noderētu mistiska trillera/šausmenes uzņemšanai). gājiens pa salu tilta "lokiem" (jeb kā tos sauc) arī bija interesants. labāk neteikšu neko. sanāks savādāk varbūt kādu aizskārt. taču.. kādai man jābūt, lai ejot 22-24 pa salu tiltu viena pēc otras nestātos garāmbraucošas mašīnas un tajās sēdoši veči nejautātu, kur ta braucu. vai vienk nebrauktu līdzi manā gliemežgaitā un nelūrētu virsū.
kopumā nenogāju neko daudz. taču pastaiga aizņēma 2 h. pat vairāk. gāju ļoti lēni un jutos labi. patīk staigāt naksnīgajā pilsētā. ļoti. un vienai. lai gan nemaz īsti nezinu, kā būtu ar kādu.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]anastasija
2003-09-24 13:30 (saite)
nav svariigi kaa esi gjeerbta -staajas vienalga un noluur kaa uz 8 pasaules briinumu vienalga.
Tieshi taapat kaa nestaajas, kad drudzhaini meegjini nokjert kaadu braucamo no pieriigas uz Riigas pusi ap 18-20 vakaraa, kaut peldenees staaveetu...:)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]pelkje
2003-09-24 13:40 (saite)
nu jā. sviestmaizes likums nerimstas un nerimstas.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]subjekts
2003-09-25 17:23 (saite)
Tu zini, tam salu tiktam var tikt paari arii nesatiekoties ar mashiinaam.... tur ir daudz "jauku, pamaacoshu" uzrakstu un ziimeejumu.."domaajoshaa" jaunatne izpauzhas...

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]pelkje
2003-09-25 17:49 (saite)
nu uzraksti.. daži ir vienkārši nesaprotami. un kā tiek pāri tam tiltam netiekoties ar mašinām? kaut kā pa apakšu, jeb kā?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]subjekts
2003-09-25 18:43 (saite)
pa pa, bet tur jau viss celjsh ir pa tiltu.. t.i. pa tilta apakshu.. kur tu tur atradi mashiinas? bet, ja nu tik ljoti negribi tos aatri skrienoshos zveerus saTIKT, var meeginaat mieriigi, tikpat mieriigi kaads bijis tavs solis peldeet.. nu, nekur taalu jau laikam tikt nevareetu.. uudentinjsh jau nav tik silts, bet gan jau kjermenis pieradiis, kljuus silti un nemaz nepamaniisi, ka apkaart jau peldas tik daudz skaistu zivtinju...vai tas nebutu jauki?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]pelkje
2003-09-25 18:48 (saite)
redzēju, ka tur apakšā kko. bet negāju skatīties vai tur var pāri tikt. tumšs jau bija. izdomāju citreiz paskatīties :)
bez tam visam tiltam pāri nemaz nepārgāju.
zvtiņas.. ;D jā.. zivtiņas ir labi. he. ar to man saistās atsevišķas atmiņas.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?