Ceturtdiena, 26. Maijs 2005, 18:21

(Ronaldam)

kāds pārlaidās pār manu ligzdu ieplēšot svītru
atpakaļgaitā
putns ar stikla spalvām uzšķērž debesīm rīkli
pil saule iekrāsodama noputējušo labirintu

sandales apkampušas kājas
ar seju pret asfalta kreveli
nopūšas grūši
tad uzbango tūkstošiem mazu
civilizācijas putekļu zvaigznīšu trūdi

no rāpuļa par ēnu vadītu gājēju,
kas nevar pacelties gaisā

man nav ne jausmas
kāpēc mēs esam apstājušies pirms putna
un iestiguši
baložpelēkās šausmās.

Ceturtdiena, 26. Maijs 2005, 18:20
[info]honeybee

uhh, beigas ir izcilas

Ceturtdiena, 26. Maijs 2005, 18:25
[info]pelican

kniksis

Ceturtdiena, 26. Maijs 2005, 23:52
[info]teeja

brīnišķīgs dzejolis

Piektdiena, 27. Maijs 2005, 00:22
[info]pelican

tēj, tik tagad, kad esmu atvēmusies, jūtu kā atkāpjas mīlestība

Piektdiena, 27. Maijs 2005, 00:49
[info]teeja

atkāp šai pretī:)

Piektdiena, 27. Maijs 2005, 00:17
[info]4036

pat ļoti, ļoti. ļoti.

Piektdiena, 27. Maijs 2005, 00:26
[info]pelican

klau, bet mani sāk kratīt nemiers, man liekas šonakt nebūs labi, kaut kas spazmveidīgs, kā slimība

Piektdiena, 27. Maijs 2005, 09:33
[info]4036

un tad vari grozīties, palīst zem segas, nomest segu pilnībā, bet jēgas nekādas - domu karuselis griežas šķebinoši reibinošā ātrumā. zinu kā tas ir. visnepatīkamākais ir pēc tam pamosties nākamajā rītā un justies tā it kā naktī būtu skriets pa nātru pļavu, kur zem kājām ir nopļautas zāles stiebru gali, kas jau saulē ir nodzeltējuši un sacietējuši.

es nezinu kā no tā var izvairīties. varbūt slimību vajag izslimot, tad organismā rodas nepieciešamās antivielas. bet varbūt naktī līs, un tu jau pati labi zini kā tad ir.

īstenībā es vēlētos kaut kā palīdzēt, bet nevaru iedomāties kā, tāpēc nedaudz nervozi beru vārdus cerībā, ka tas novērsīs domas no nelabā.

Piektdiena, 27. Maijs 2005, 10:43
[info]4036

lūk, un tagad vispār ir sajūta, ka es pilnīgi ne to esmu uzrakstījis. garām.

Piektdiena, 27. Maijs 2005, 11:20
[info]pelican

:) vispār jau ir biški krūmos. man te negaisa mākonis savilcies, tas arī viss, un ir nepatīkami, ka nezini no kā, jo tad nevari apstrādāt sevi pa vecām metodēm, bet gan jau nolīs, izkliegšos, izbimbāšos, "aizmigšu pati sev uz pleca" un būs labi.

Piektdiena, 27. Maijs 2005, 11:51
[info]pelican



apmēram tā

Piektdiena, 27. Maijs 2005, 12:51
[info]4036

man tas tagad apmēram asociējas ar to laiku, kad biju nemanāmi barojies ar centrālstacijas-tirgus vidi. rezultāts bija skaidrs. šķiet, tev ir līdzīgi, ja.

un atzīšos, ka to negaisa mākoni, ko es nepazīstu, arī zinu. man nav labāka ieteikuma, kā vien sagadīt to virs sevis un... "bet gan jau nolīs, izkliegšos, izbimbāšos, "aizmigšu pati sev uz pleca" un būs labi." tā, manuprāt, ir vienīgā pareizā formula.

viss. es tagad vairs nebārstīšu pupas, labi? šķiet, tas šoreiz nav īsti tas, kas vajadzīgs.

Piektdiena, 27. Maijs 2005, 12:56
[info]pelican

nē, nē, man ļoti patīk ar tevi parunāt (parakstīt?), savādāk sāk likties, ka esmu palikusi vienīgā uz šīs planētas. Un vispār, tu esi jauks.

Piektdiena, 27. Maijs 2005, 13:15
[info]4036: ;)

man jau arī. vispār ir tā, ja pie loga rūts nebūtu pieklauvējis tu, pelikān, tad varbūt es šo māju jau būtu pametis. katrā ziņā tagad šeit ir jaunas, patīkamas spārnu vēzienu vēsmas un dziesmas. tikko iedomājos par to kā gan pelikāni dzied :) es tikai savās domās esmu dzirdējis.

un vēl, zini, es ik pa brīdim arī atceros to attēlu, kur viņa lec pāri viņam un skaita pantiņus par hulahupu :) tomēr arī virtualitāte ir spējīga izraisīt siltumu, jā.

Piektdiena, 27. Maijs 2005, 13:25
[info]pelican: Re: ;)

eu, davai tad teleportējamies uz mazu brīdi uz karstu zemi, piemēram Indiju, kurā uz saulē ieplaisājuša asfalta m
āju preikšā basām kājām dejo bērni un mēs ar ar viņiem netīri baltiem zobiem no Aveņu ielas, netālu tup izkaltis vīriņš kurš baksta miegainu un apātisku mangustu ar savu mantoto spieķi, lai šis dzenās pakaļ tikpat gausai kobrai.

Piektdiena, 27. Maijs 2005, 13:39
[info]4036

un tad vēl pa ielu lēnā un svētīgā gaitā dodās govis ar zvaniņiem kaklā, aiz viņām vīrieši un sievietes iet dejas solī un nodod lūgšanas dziesmu veidā. lieki piebilst, ka visa karavāna ietinusies saldos vīraku aromātos. un mēs viņiem līdzi, jo tā drīkst, un pie reizes nonāksim arī pie Nīlas krastiem, kur jau citu karavānu dalībnieki atdevuši savu lotusa ziedu Nīlai. un, lai arī turpat ir senču un aizsenču pelni, tik un tā mēs tur ielīdīsim mirkļa veldzei. vai tapsim arī svētīti, lai katrs izlemj pats :)

Piektdiena, 27. Maijs 2005, 13:49
[info]pelican

nē, nē paga, nelienam labāk, tur ir krokodīli, man bail. Lai kalst, lai ir tveice, vīraks un sviedri, un ar viņiem mūžīgi erotisks strāvojums

Piektdiena, 27. Maijs 2005, 14:03
[info]pelican

un svēto tempļi tīti oranžās drānās, kuros budas ēnā var doties tikai basām kājām un patiesību acīs, klusa bubināšana, sanēšana, no kuras es nesaprotu neko, bet man patīk šis hipnotiskais ritms, tad pietiek..ar dzidru tīru prieku tālāk skrienam līdz naktij.. un tad jau atkal cits stāsts :)

Piektdiena, 27. Maijs 2005, 15:41
[info]4036

man liekas, ka tur, kur apdzīvotākas vietas un šīs īpaši svētās vietas, tur tie kroko radījumi neuzdrošinās ložņāt. bet varam arī nelīst un turpināt deju līdz transa stāvoklim, kad nogurums vairs neeksistē, nav viennozīmīga tevis un viennozīmīgu citu, kad acis redz vienādi uz abām pusēm. un kad tas stājas, tad nopūties un tajā vienā noelpā aiziet viss, viss. nu, tas varētu būt šitā te ļoti īsā formā. jūti kā ritms rāpjas un rāpjas, vai ne?

un, lai arī es neko nesaprotu no sanēšanas un bubināšanas, man patīk tas ritma plūdums :) tā kā tur vairs neko piebilst nespēšu. un nevajag.

klau, un tai naktī varētu sēdēt Nīlas otrā krastā un vērot kā no turienes, kur dienā paši dejojām, tagad cilvēki upē laiž tos pašus lotusa ziedus tagad tikai ar mazajām svecītēm vidū. daudz, daudz gaismas pilienu, kas viens ar otru griežas lēnā aplī. kāds cits aizslīd nedaudz ātrāk, lai pēc tam viens pats veiktu dervīšveidīgu riņķojumu. mums būtu arī saldā tēja ar pienu. iespējams atdzesēta, lai varētu izbaudīt nelielo nakts veldzi. nu, un tā varētu sēdēt tik ilgi līdz nemanāmi ieslīgstam tumšzilajā apvalkā ar Nīlas uguntiņu atspulgiem :)

Piektdiena, 27. Maijs 2005, 20:09
[info]pelican

vai arī upes vidū uz pāļiem maza mājiņa, kurai priekšā šūpuļtīkls, zvaignes un sveču zvaigznes upē saplūst zaudējot robežas, mēs arī

Piektdiena, 27. Maijs 2005, 15:26
(Anonymous)

nu un ko es atkal esmu palaidis garām?

pilnīgi sāk rasties aizdomas, ka tu izmanto c.c.i.t. (citu cilvēku imagināros tēlus) savām emocionālajām masturbācijām un, ja kas ,bez pamatojuma. par tādām lietām karma sadod.

ir forši,lieki nemurmulējot, vienkārši atgulties zālītē. bet riebīgi ir sēžot uz ceļamkrāna lotusa pozā; sevi tik lieliski sajūtot! esot kā vienam ar Dao, uz sikām lapelēm vēja nestos ziņojumos redzēt kārtējo ichi-ichi

izdari tīšu spiedienu uz savu sirdi
iekodies
izdari tiešu spidienu uz savu serdi
izpsļauj

Piektdiena, 27. Maijs 2005, 17:43
[info]pelican: Ronald, tu?

es nesaprotu šāda uzbrukuma iemeslus

Piektdiena, 27. Maijs 2005, 18:06
(Anonymous): Jā, Aija.. es

tas nebija uzbrukums - bet es laikam kaut ko neesmu īsti pareizi sapratis. piedod

redzi, kāpēc es bieži vien izvēlos paklusēt

:(

iešu tag satikt Arti.. varbūt noskaidrosies

Piektdiena, 27. Maijs 2005, 18:17
[info]pelican: Re: Jā, Aija.. es

ej, ej, pavāļājies savā zālienā.

Svētdiena, 29. Maijs 2005, 00:34
(Anonymous): Re: Jā, Aija.. es

atkal sēžu uz krāna un smeju.. crane, crane!! man lido garām crane..

Svētdiena, 29. Maijs 2005, 00:35
(Anonymous): vai nē. es ne aija, es ne ronalds. es liene. mazā liene no ceļamkrānu valstības

skatīt tematu: