te

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
12:38 pm: hipstertops
Tā kā nupatās jau visi piekrīt, ka pašreizējā Latvijas himna ir morālistiski un emocionālsosiski novecojusi, te ir mani piedāvājumi jaunajai.
  • "Melnā pantera" popularizētu amatprasmes un demogrāfiskās situācijas uzlabošanu, vienlaikus atjaunojot senču godāšanas kultūru. Alternatīva: "Uz mežu, uz mežu, uz mežu malku zāģēt"
  • Lai pastiprinātu "Dievs svētī Latviju" diemžēl tikai zemtekstā jaušamo ksenof, tfu, patriotismu, himnu varētu būt vērts nomainīt uz "Mēs sitīsim tos utainos". Armija uzplauks un arī ārvalstis droši vien novērtēs mūsu drosmi un cēlo stāju. Alternatīva: "Abrene ir mūsu!!!"
  • Tautas morāles uzlabošanai un dzīves atvieglošanai derētu "Meitene zeltene", kas patīk visiem, turklāt ir viegli izbaurojama pat maksimālā reibumā. Papildbonuss: geji un heteroseksuālas meitenes sapratīs, kas te ir galvenais. Alternatīva: "Es neesmu Džeina Fonda"
  • No biznesa viedokļa labākais variants būtu katru gadu mainīt himnu uz Eirovīzijas atlases uzvarētājdziesmu. Konkursu varētu organizēt sešās kārtās, mediji & reklāmisti plauktu kā jaunas rozītes, un konkursam pievērstos kruti komponisti, palielinot uzvaras iespējas finālā. Papildus palielinātos jauniešu sabiedriskā aktivitāte, un būtu iespēja pavērot ārzemnieku pārsteigumu, dzirdot Aišas hitu oficiālās ceremonijās. Alternatīva: mana & [info]chemist_dk ierakstītā dziesma, kuru vienreiz nospēlēja SWH.
  • Tūrisma uzlabošanai labākā dziesma tomēr būtu "Varam sintezēt visu bez riska". Himnai vēlamā retro pieskaņa, simpātisks mesidžs un smuki izpildītāji. Manuprāt, ideāli. B-side: Duets Sandra - "Vēnā neduriet"


Comments

[User Picture]
From:[info]chemist_dk
Date:July 20th, 2011 - 03:17 pm
(Link)
IMHO, morāli un emocionāli novecojis ir apzīmējums jebkam, kas radīts vairāk kā divas nedēļas iepriekš. Tāpēc:

Mana revolucionārā ideja- par valsts himnu uzskatāms jebkas, kā autors samaksā valstij 100k latu. Šī summa garantē iesniegtā darba statusu divu nedēļu garumā. Pēc laika perioda beigām ikviens ir tiesīgs līgumu izpirkt, piesolot tos pašus 100k. Ja vienlaicīgi iesniegti vairāki darbi, notiek izsole. Protams, ekonomisku apsvērumu dēļ var paredzēt, ka vairums interesentu centīsies iegūt šīs tiesības gadījumos, kad himna tiks atsaņota lielai auditorijai: PČ hokejā vai olimpiskajās spēlēs. Es būtu tikai priecīgs, ja, piemēram, Coca-cola, iedabūtu savu džinglu himnas vietā Olimpisko spēļu laikā par pāris miljoniem.

Alternatīva: http://www.youtube.com/watch?v=4iyPWSbjILo&feature=feedf
(They wonder where their old friends are, missing that organic love instead of the false love from the internet wannabies.)
From:[info]dzeina
Date:July 20th, 2011 - 03:32 pm
(Link)
šī ir vnk izcila ideja.
[User Picture]
From:[info]peacemaker
Date:July 20th, 2011 - 03:35 pm
(Link)
vo, nomainu savus variantus uz šo!
[User Picture]
From:[info]martcore
Date:July 20th, 2011 - 03:21 pm
(Link)
gribētu pirms nacionālās futbola izlases spēles dzirdēt dziesmu "peldētājs" vai vismaz "lielā zive"
[User Picture]
From:[info]morloku_karalis
Date:July 20th, 2011 - 04:48 pm
(Link)
vo jā, "lielā zive" supriseotu the holy fucku ārā no jebkura ārzemnieka, kas to pirmo (pat ne pirmo) reizi dzirdētu. it īpaši, ja mūsējie dziedātu līdzi, ievērojot oriģināla tembrus 'n'shit
[User Picture]
From:[info]honeybee
Date:July 20th, 2011 - 06:39 pm
(Link)
:D
From:[info]ts
Date:September 1st, 2011 - 04:11 pm
(Link)
alternatīva lielajai zivei houlī faka surpraizošanas spēju ziņā - pastum pastum pietupies
[User Picture]
From:[info]morloku_karalis
Date:July 20th, 2011 - 04:46 pm
(Link)
pirms nu jau pāris gadiem šo tēmu apviļāja viens tv raidījums. toreiz viens uz ielas aptaujāts kungs ierosināja "Laternu stundā"

bet tā jau pieauguša cilvēka viscienīgāk būtu kādu laiku vnk stāvēt un bļaut "Abrene ir mūsu!" - vienīgi ar adekvātu instrumentālo versiju būtu problēmas
From:[info]ts
Date:September 1st, 2011 - 04:10 pm
(Link)
smalks humors, nais, bet pie pēdējā punkta es nomiru. pie pēdējā punkta b side es nomiru otrreiz.
vispār jūtos lepns par savu erudīciju, ka zinu visas pieminētās dziesmas (nu labi, izņemot eirovīziju nac atlašu uzvarētāju skaņdarbus).
Powered by Sviesta Ciba