te

[info]peacemaker @ 12:38 pm: hipstertops
Tā kā nupatās jau visi piekrīt, ka pašreizējā Latvijas himna ir morālistiski un emocionālsosiski novecojusi, te ir mani piedāvājumi jaunajai.
  • "Melnā pantera" popularizētu amatprasmes un demogrāfiskās situācijas uzlabošanu, vienlaikus atjaunojot senču godāšanas kultūru. Alternatīva: "Uz mežu, uz mežu, uz mežu malku zāģēt"
  • Lai pastiprinātu "Dievs svētī Latviju" diemžēl tikai zemtekstā jaušamo ksenof, tfu, patriotismu, himnu varētu būt vērts nomainīt uz "Mēs sitīsim tos utainos". Armija uzplauks un arī ārvalstis droši vien novērtēs mūsu drosmi un cēlo stāju. Alternatīva: "Abrene ir mūsu!!!"
  • Tautas morāles uzlabošanai un dzīves atvieglošanai derētu "Meitene zeltene", kas patīk visiem, turklāt ir viegli izbaurojama pat maksimālā reibumā. Papildbonuss: geji un heteroseksuālas meitenes sapratīs, kas te ir galvenais. Alternatīva: "Es neesmu Džeina Fonda"
  • No biznesa viedokļa labākais variants būtu katru gadu mainīt himnu uz Eirovīzijas atlases uzvarētājdziesmu. Konkursu varētu organizēt sešās kārtās, mediji & reklāmisti plauktu kā jaunas rozītes, un konkursam pievērstos kruti komponisti, palielinot uzvaras iespējas finālā. Papildus palielinātos jauniešu sabiedriskā aktivitāte, un būtu iespēja pavērot ārzemnieku pārsteigumu, dzirdot Aišas hitu oficiālās ceremonijās. Alternatīva: mana & [info]chemist_dk ierakstītā dziesma, kuru vienreiz nospēlēja SWH.
  • Tūrisma uzlabošanai labākā dziesma tomēr būtu "Varam sintezēt visu bez riska". Himnai vēlamā retro pieskaņa, simpātisks mesidžs un smuki izpildītāji. Manuprāt, ideāli. B-side: Duets Sandra - "Vēnā neduriet"

Reply

From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:
Powered by Sviesta Ciba