path ([info]path) rakstīja,
@ 2005-10-20 09:44:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
tikko sapratu, ka, kameer neprasiishu, neko nedabuushu. Taa vinjsh ir. Viss ir ljoti jauki, visi ir atsauciigi un miilji, bet reaali par to shobriideejo situaaciju darbaa neviens neliekas ne zinis.. kaut zina. Varbuut neieveero. Varbuut ieveero, bet neredz vieglu risinaajumu un taapeec izveelas labaak vispaar to lietu nekustinaat.
Bet shoriit man tik ljoti, ljoti, ljoti palika sevis zheel, ka njeemu un uzraxtiiju skumju veestuli pasham bosam, ar luugumu rast risinaajumu. Tagad gaidu atbildi. Bet negribeetu buut vinja vietaa, jo pati es risinaajumu neredzu. Bet, jaadomaa, taapeec jau vinjsh ir boss, nevis es!!


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]lorinch
2005-10-20 13:04 (saite)
kaāda ir skumā situācija?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]path
2005-10-20 13:52 (saite)
ai, te darbaa bikinj.. pilniigs darbinieku resursu truukums iestaajies, un tad nu krauj virsuu paareejiem, kas nu veel ir palikushi... bikinj nogurusi sajutos shoriit :(

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]kendo
2005-10-20 13:20 (saite)
Bez tam... tak neviens par to nesitīs... un problēmu tak jāizsaka tam, kam tā IR problēma... savukārt jārisina tam, kas ir spējīgs un varošs to darīt...

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]path
2005-10-20 13:59 (saite)
:) nu jau ir labaak... sasmeejos mazliet, kad vinjsh mani iejuutiigi uzklausiija un peec tam pateica, ka ir gatavs uzklausiit un, kas interesanti, realizeet jebkuru manu ideju, kaa sho situaaciju atrisinaat :)
un es tak njeemu un izdomaaju! :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]optimiste
2005-10-20 15:14 (saite)
Jā, te tev pilnīgi var piekrist - kamēr neprasīsi - nedabūsi. Un kā gan tu vari zināt, ka atbilde būs "nē", ja pat neesi prasījusi?

Es tādā veidā no savas darbavietas pirms gadiem "izsitu" Eriksona hipnozes kursus. Tā arī sev teicu - kā es zinu, ka man teiks "nē", ja pat neesmu paprasījusi? Uzrakstīju pamatīgu iesniegumu un saņēmu apstiprinājumu :)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]path
2005-10-20 15:42 (saite)
nu jaa, taa vinjsh ir.
manaa gadiijumaa gan es neprasiiju neko vairaak, kaa vieniigi sakaartot lietas, taa kaa taam ir jaabuut.. vnk gruuti straadaat, ja ir jaabuut 5 cilveekiem, bet reaali darbaa ir divi.. Var jau saprast vadiitaaju - nu nav vinjam, kur tos cilveekus taa uz sitienu njemt.. Bet shoriit man laikam apsiika lojalitaate un palika sevis tik ljoti zheel... Nogurums vnk.
Nekas, ar pirmdienu, jaadomaa, viss atgrieziisies normaalaas sliedees :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?