pastkartes ([info]pastkartes) rakstīja,
@ 2009-01-17 04:19:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:miegs
Mūzika:Bob Dylan - The Times They Are A-Changin'

Early Hours
Pēc Kitano "Violent Cop" vēl vienu ierakstiņu, bet tad gan gultā.
Es Jums, dārgais lasītāj, neesmu vēl pastāstījis par pāris jauninājumiem savā dzīvē. Un to darīšu (tik tipiski!) uzskaitījuma veidā:
matē trauciņi, matē tēja un matē dzeršana dienas garumā;
pirmais tumši zilais uzvalks manā dzīvē (melni uzvalki vienmēr izskatās lēti, pelēki neliekas pievilcīgi, bet svītrotie ir apnikuši);
žurnāls The Paris Review un tā interviju krājumi (skaists, saturīgs un (pats galvenais) interesants no vāka līdz vākam; Latvijā līdzīgajam RL, piemēram, vienmēr ir kāds raksts, kas ir pārāk specifisks kādas kategorijas lietpratējiem, lai to saprastu laji);
regulāras vēstules uz Latviju topošajam Oksfordas puikam;
bakalaura darba potenciālo tematu kategorijas - darvinisma teoriju piesaistīšana sociālajam konstruktīvismam, nacionālisma pārvērtēšana vai arī ētiskais reālisms (pagaidām ļoti plašas kategorijas, bet ir vēl pusotrs gads);
iegādāts ārējais cietais disks mūzikai un līdzīgai informācijai;
Bobs Dilans.
Lūk tā. Bet, yeah, palūkojoties uz klab.lv draugu +- plūsmu un komentāru skaitu, man šķiet, ka sell-out-ošos un rakstīšu aktuālus rakstus biežāk. Haha.



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]sveetaa_seeta
2009-01-17 15:19 (saite)
man patīk lasīt šo ierakstu, iztēlojoties, ka Tu esi ļoti neķītrs zēns.

(Atbildēt uz šo)


[info]kamatrilleris
2009-01-17 20:03 (saite)
[varbuut tas buus gayest everest komentaars, bet man vienalga - lai iet] Tu mani aarkaartiigi stimulee maaciities un alkt labas - nevis pretenciozas, bet kvalitatiiti labas - izgliitiibas. Truukst tik vien kaa strukturizeeta plaana un racionaalas iespeeju apzinaashanas.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]kamatrilleris
2009-01-17 20:09 (saite)
Lai T kljuudas peec neapvainotos, piebildiishu, ka vinjsh mani depresee, liekot apzinaat manu tiiradniibas truukumu, un, lai arii no manas puses tas ir beediigi, vinjam tas tomeer ir ace of space of gods kompliments, kaut taapeec vien, ka to saka - citeeju - iedomiiga meitene.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]kamatrilleris
2009-01-20 18:16 (saite)
varbūt tu jau redzēji, bet es katrā ziņā negribēju, lai tu palaid šo garām - http://klab.lv/users/kamatrilleris/30756.html?thread=234532#t234532. satrrriecoši.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]pastkartes
2009-01-22 03:39 (saite)
Awesome power.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?