pastkartes ([info]pastkartes) rakstīja,
@ 2008-05-16 11:57:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:mieriņš
Mūzika:Amiina - Rugla

Perkusijas
Pabeidzu darbu ap šorīt ap četriem. Viss, tagad mieriņš. Pāris nedēļu mieriņš bez uzstājīgiem deadline-s. Pāris nedēļu mieriņš bez ierobežojumiem un daudz literatūras (pārsvarā akadēmiskas, bet neprātīgi patīkamas).
Un, ja Jūs vēlaties ieskatu manā mieriņā, Amiina - Rugla:

Man nepatīk rīti, kad nevaru aizmigt, bet neesmu arī izgulējies. Jāskatās spogulī un jādomā par savu vizuālo tēlu, jānoskujas un jāizmazgā mati, citādi nakts ir lasāma sejā.
Un šodien es gludināšu visas savas drēbes, izņemot zeķes un paukošanās bikses. Un sakopšu savu istabu. Un sākšu baudīt mieriņu, mieriņu, mieriņu.
Bet tas tikai tad, kad būs nokārtotas saistības ar Politics Department.



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]aktrise
2008-05-16 14:45 (saite)
tev ir paukošanās bikses?
es laikam nemāku baudīt mieru kā mieru, kā stāvokli, kad nekas nav jādara, ir tikai klusums un bezdarbība. man meirs ir tad, kad esmu ieplānojusi savu laiku vismaz 2 nedēļas uz priekšu, ir ko darīt, ir par ko domāt.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]pastkartes
2008-05-16 16:05 (saite)
Jā. Nākamais sporta pirkums būs zobens, jo pārējais kluba inventārs ir visai pieņemams, kamēr atrast špagu, kurai normāli kalpotu tās elektroniskās daļas ir neiespējami.
Man šeit ir neprātīgi daudz ko darīt, tāpēc es priecājos, kad man nav obligāto lietu. Vēlme lasīt "Kapitālu", vēlme noskatīties līdz galam "The Sweeney", vēlme kaut ko parakstīt, gulšņāties, iet uz koncertiem, skriet, paukoties, braukt ciemos uz Mančesteru. Daudz, daudz, daudz lietu, kas prasa mieriņu un pienākumu trūkumu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?