panco ([info]panco) rakstīja,
@ 2009-01-05 13:29:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Šķiet tik daudz pasākumu, kā pēdējās divās nedēļās ,eesmu baudījis veselu mūžību. Pēc Operas "Pīķa dāmas", Jaunā gada sagaidīšanas uz Vecrīgas jumtiem ar šampanieti un kaviāru jaukā sabiedrībā, pagājušajā nedēļā aizgājām uz filmu "Austrālija". Nikola Kidmena tēloja vienkārši lieliski,recenzijās gan netiek minēts, ka faktiski otru galveno lomu tēlo nevis Hekmens, bet gan mazs aborigēnu-baltā cilvēka puisītis, kurš ir arī stāstnieks. Filma jāskatās uz lielā ekrāna viennozīmīgi (gribu uz Austrāliju).
Vakar redzēju Krievu drāmas aktieru izrādi "Vakariņas muļķiem" (smagas aizdomas, ka šī franču luga ir ekranizēta ar Luiju de Finesu galvenajā lomā). Smieklīga, viegla komēdija. Rafaelsons vienkārši lidoja pa skatuvi.Kaut kā krieviem tas teātris sanāk labāk kā mūsu dūdieviņiem (puse skatītāju zālē runāja latviski, vecākajiem brāļiem vairāk acis spīdēja par samērā zemām brenija cenām bufetē). Tā jau laikam tajās latviešu teātra izrādēs ir, ka vienīgie kas cieš mūsu izrādēs ir režisors, kurš atklājis, ka viņa sieva ir gejs, paģirains skatuves strādnieks, kurš tikko iemaucis sev pa pirkstiem ar āmuru, un teātra kritiķis, kurš izmisīgi šķirsta svešvārdu vārdnīcu, lai uzrakstītu jele kādu recenziju par to, ko nesaprata neviens, bet baidās tajā atzīties.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]tessera
2009-01-05 20:36 (saite)
Kuļtura, tas tak labi! :)) Man gan tikai darbi, plāni un shēmas, un nekādas kultūras. :P (Nu labi, es mazliet piemeloju, kādu pusotru nedēļu atpūtos godam)

(Atbildēt uz šo)


[info]asaa
2009-01-18 01:37 (saite)
Pīķa dāma laikam vienmēr paliks viena no manām mīļākajām operām

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?