Lacy F

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
18:41: Dystopian update
Jes jes, ar visiem Trampa skandāliem un Hilārijas skandāliem (speciāli Hilārija otrajā vietā, jo viņas skandālus nedzird tik daudz - es sevi bias-ēju ar attiecīgu presi) es joprojām domā, ka Trampolīns var uzvarēt un tikpat kvēli ceru, ka neuzvarēs.

Bet ko es vēl gandrīz vai sagaidu un paredzu -- skandālus. Nu neba jau nejauši Trampolīna neģēlīgi pretīgie izteicieni video ierakstā pēkšņi tā uzpeldēja tagad pagājušonedēļ. Un neba nu krievu hakeriem akurāt tagad kaut kāda riesta sezona pilnīgā beztēmā tāpat vien bazūnēt Wikileaks Hilārijas ēpastus. Ne ne -- lielā vēlēšanu diena klāt aizvien tuvāk, tad nu es sagaidu un vienlaicīgi pretīgumā mans kuņģis raujas aizvien lielākā čokurā, kādas ta nu akal preteklības viens par otru izvilks ārā.

Un nē, nekas neattaisno ne Trampa, ne Hilārijas darbības, bet kaut kādā mērā jau man liekas, ka viņiem abiem taisnība ir, ka pretējais kandidāts izveic smear campaign. Un kamēr Hilārijas pusē nostājušies nespēj vien sagremot, nu kā, nu kāāā tas Tramps spēj kaut ko tādu darīt, es spēju arī saredzēt, kā Trampa atbalstītāji viģikus un pretestību pret varoni var uztvert kā smear campaign pret Trampu. Kā melus un safabricējumu pret viņu mīļoto kandidātu, kas padarīs Ameriku atkal lielisku, visiem iedos labus darbus, ir izcils biznesmenis, vnk Gāzi Grīdā, apmēram.

Tāpēc arī es spēju noticēt, ka Trampolīnam joprojām ir iespējams uzvarēt.

Comments

[User Picture]
From:[info]kautskis
Date:18. Oktobris 2016 - 21:18
(Link)
Protams, ka iespēja ir. Ja es paņemu metamo kauliņu un viņus metu, ir lielāka varbūtība, ka izkritīs kāds cits cipars, nevis seši -- taču sešinieks pilnīgi noteikti ir vērā ņemama iespēja.

Vai teiksim tā. Ja man kāds piedāvātu derības -- lūk, metam kauliņu, tas kāds uzvar, ja ar pirmo metienu izkrīt sešinieks, bet es uzvaru, ja izkrīt kas cits -- es, visticamāk, piekristu. Ar noteikumu, ka es gribētu pats savu kauliņu un tomēr neliktu pārlieku augstas likmes. Uz diviem simtiem es tā derētu. Uz diviem tūkstošiem nederētu.
[User Picture]
From:[info]gedymin
Date:18. Oktobris 2016 - 22:04
(Link)
Var jau noslēgt derības online betting servisos. Šādos gadījumos tā var izlīdzināt riskus. Proti, ja Tramps uzvarēs, vismaz varēsi mierināt sevi ar pamatīgas summas iegūšanu, savukārt, ja zaudēs - nu, tad varēsi vienkārši priecāties par šo faktu.
[User Picture]
From:[info]panacea
Date:18. Oktobris 2016 - 23:16
(Link)
man vispār joprojām bišķīt grauž, ka es nebiju īsti kaut kā aizdomājusies par šitiem betting variantiem brexit sakarā, jo tur gan man bija tiešām ļoooti liela pārliecība, ka viņi stāsies ārā, tā ka tā tagad ir sajūta gandrīz kā negūta peļņa. ar trampu tik liela pārliecība gluži nav.
[User Picture]
From:[info]koks
Date:20. Oktobris 2016 - 01:32
(Link)
Tramps ir kretīns, demagogs un šaurprātīgs, bet par Hilariju es neko nezinu un esmu ignorants - varbūt vari mani apgaismot kādas tad ir Hilarijas izdarības?
Powered by Sviesta Ciba