Lacy F

[info]panacea @ 18:41: Dystopian update
Jes jes, ar visiem Trampa skandāliem un Hilārijas skandāliem (speciāli Hilārija otrajā vietā, jo viņas skandālus nedzird tik daudz - es sevi bias-ēju ar attiecīgu presi) es joprojām domā, ka Trampolīns var uzvarēt un tikpat kvēli ceru, ka neuzvarēs.

Bet ko es vēl gandrīz vai sagaidu un paredzu -- skandālus. Nu neba jau nejauši Trampolīna neģēlīgi pretīgie izteicieni video ierakstā pēkšņi tā uzpeldēja tagad pagājušonedēļ. Un neba nu krievu hakeriem akurāt tagad kaut kāda riesta sezona pilnīgā beztēmā tāpat vien bazūnēt Wikileaks Hilārijas ēpastus. Ne ne -- lielā vēlēšanu diena klāt aizvien tuvāk, tad nu es sagaidu un vienlaicīgi pretīgumā mans kuņģis raujas aizvien lielākā čokurā, kādas ta nu akal preteklības viens par otru izvilks ārā.

Un nē, nekas neattaisno ne Trampa, ne Hilārijas darbības, bet kaut kādā mērā jau man liekas, ka viņiem abiem taisnība ir, ka pretējais kandidāts izveic smear campaign. Un kamēr Hilārijas pusē nostājušies nespēj vien sagremot, nu kā, nu kāāā tas Tramps spēj kaut ko tādu darīt, es spēju arī saredzēt, kā Trampa atbalstītāji viģikus un pretestību pret varoni var uztvert kā smear campaign pret Trampu. Kā melus un safabricējumu pret viņu mīļoto kandidātu, kas padarīs Ameriku atkal lielisku, visiem iedos labus darbus, ir izcils biznesmenis, vnk Gāzi Grīdā, apmēram.

Tāpēc arī es spēju noticēt, ka Trampolīnam joprojām ir iespējams uzvarēt.

Reply

No:
Lietotājvārds:
Parole:
(komentārs tiks paslēpts)
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Powered by Sviesta Ciba