Otīlija ([info]otily) rakstīja,
@ 2005-12-22 09:19:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Ja jau visi:)
rums - Bacardi ar apelsīnu/citronu sulu
konjaks - Jā, un jo vecāks, jo labāks.
vodka - vaniļas ar ābolu sulu
vermuts - noup, ja vien ir varianti izvairīties.
liķieri - nē.
vīns - jā, īpaši sarkans pussauss, iecienīti Čīles.
šampanja - pirms neilga laika krasi mainījusies attieksme, Jā!
džin - noup
alus - tumšo užavas un vasarā
balzāms - ar karstu upeņu sulu
viskiji - noup
Brendijs - ne pārāk
tekila - sāls, citrons, jā, jā!!!
absints - neesmu vēlnobaudījusi, bet visam savs laiks
sidrs - reizēm, bet reti.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]otily
2005-12-22 09:53 (saite)
Pussauss. Itāļu restorānā "Monterosso" dzēru vienu fantastisku vīnu, mmmm....

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]kangaroo
2005-12-22 10:19 (saite)
Savādi, savādi... Parasti jau to, kas pa vidu starp sausu (dry, sec, seco) un saldu (sweet, dulce, dolce), sauc par pussaldu (semisweet, semidulce, semidolce). Nu ja itāļiem ir citādi, tad kau jau paliek...

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?