Napoleons ([info]oktobris) rakstīja,
@ 2012-02-22 22:04:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Pagājis aptuveni mēnesis kopš dayzeroproject sākuma, neko daudz neesmu izdarījusi, nebija laika tā apzināti ķerties klāt, bet, nu jā, pāris punkti ir in progress.

 

7. Uzšūt sev kleitu, bikses, žaketi, kreklu

Karnevālam uzšuvu kleitu. Nav jau tā, ka tā būtu īsta kleita, un tomēr kleita, so, ja nu man neuznāk iedvesma uzšūt īstu, šī skaitās.

12. Apmeklēt piecas operas izrādes/baletus

Bijām uz "Žizeli", pirmo reizi sēdēju parterā, turklāt tik tuvu skatuvei. Par Alekseja Avečkina krāniņu un to, cik labi tas izskatās zeķubiksēs,  jau rakstīju (piedodiet, es sekla, man acīmredzami primitīvs uztveres līmenis - pamanīju krāniņu). Ļoti, ļoti patika scenogrāfija.

101. Piecas reizes kādam nesavtīgi palīdzēt

Palīdzēju q, sadodot visus SPT materiālus, kādi man bija, lai izdodas nokārtot visas parādsaistības. Sarakstīju atbildes vēstulēs veselus domrakstus gan x, gan y, kad jautāja, kā labāk sagatavoties darba intervijai. Rīt celšos agrāk, lai satiktu x un iedotu protokolu paraugus iestājpārbaudījumiem darbā. Viss sūds, bet tā celšanās agrāk gan ir KAUT KAS tādai pūcei - guļavai kā man, kurai gulta ir mīļākā vieta ever uz pasaules. Ņemot vērā, ka šie cilvēki ir mani kursabiedri, ne draugi, par šiem sīkumiem piešķiru sev vienu punktu, proti, vienu palīdzēšanas reizi.

 


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?