oblica - īsi par (man) būtisko [entries|archive|friends|userinfo]
oblica

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

īsi par (man) būtisko [23. Maijs 2012|11:07]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
* Izsaku publisku pateicību fjoklas j-kundzei!

* Teikā nav nevienas aptiekas, kas strādātu normāli līdz 22.00, so - vakar nopirktais rīslings palika neizdzerts un ieēst arī neko nevarēju - nenormāli dedzināja kuņģi da barības vadu (jāatcerās nopirkt zāles līdznēsāšanai).

* Kolēģe joprojām slima, cēlā vientulībā apēdu vakardienas salātu paliekas un atzīmēšu, ka šonedēļ biznesa piedāvājums "Neiburgā" patiešām lielisks (labi, taisnības labad jāsaka, ka desertus vēl nenoprovēju, bet to dienas laikā izdarīšu un zinu, ka būs izcili, jo deserti tur patiešām 99% gadījumu ir izcili).

* Sestdienas vakarā un svētdien būšu Ventspilī (wīīīī!!!!) - krustdēlam iesvētības un jāaiziet uz kapiem.
Linkir doma

Comments:
[User Picture]
From:[info]str
Date:23. Maijs 2012 - 11:14
(Link)
nu Teika ir liela, pretim VEF ir diennakts aptieka.
[User Picture]
From:[info]indulgence
Date:23. Maijs 2012 - 12:01
(Link)
Pa manam Teika ir starp Lielvārdes ielu un Bajāru ielu, aber visi purčika un čierīša iedzimtie tikai līferējas Teikas smalkumam klāt ar savām silikātķieģeļu barakām. ;)P
[User Picture]
From:[info]str
Date:23. Maijs 2012 - 12:08
(Link)
oij :))DDDD
tas pa tavam
[User Picture]
From:[info]mufs
Date:23. Maijs 2012 - 12:13
(Link)
eu, neizrunājies par čieri,ja? es nemūžam nemēģinātu apgalvot,ka dzīvoju Teikā, phe :D

(Ģimenes) aptieka ir uz Ropažu un Džutas stūra, strādā līdz 22, bet nujā, tas jau gandrīz kā Čieris :D
From:[info]mikii
Date:23. Maijs 2012 - 11:20
(Link)
dedzināšanai - ja nav dzeramās sodas, ko ar ūdeni uzjaukt, tad runā, ka visa ļaunuma sakne (jeb coca cola) varot līdzēt
[User Picture]
From:[info]black_data
Date:23. Maijs 2012 - 11:38
(Link)
Neesmu novērojis, ka viņa palīdz pret dedzināšanu. Uz paģirām kā boost-start kunģim - ģeld.
[User Picture]
From:[info]antuanete
Date:23. Maijs 2012 - 11:40
(Link)
Tu pie vienas vainas iesaki divas radikāli pretējas lietas. Soda ir sārmaina un var palīdzēt kuņģa skābes samazināšanai; kola, tieši pretēji, ir skāba un var palīdzēt gremošanai, ja ir nepietiekams kuņģa skābums. Lai zinātu, kuru lietot, ir jāzina, no kā ir kuņģa dedzināšana, var būt gan no pazemināta, gan paaugstināta skābes līmeņa.
From:[info]mikii
Date:23. Maijs 2012 - 11:45
(Link)
paldies par skaidrojumu, līdz šim nebiju īsti iedziļinājies, kāpēc vispār pie kolu mēdz piesaukt kā kuņģa problēmas mazinošu. attiecīgi, tagad zināšu, ka tā der citām problēmām, ne īsti dedzināšanai.
[User Picture]
From:[info]fjokla
Date:23. Maijs 2012 - 11:50
(Link)
Tu labāk iedo man padoma ne pateicies par niekiem, vot, piemēram- vai gadījienā, ja līdz tevīm dastučījušies uzņēmuma, kurā patlaban strādā, nevis gluži konkurenti, bet jakobe miglaini sadarbības partneri, kur nav īsti izgaismots tas draudzības līmenis meždu abām vadībām, vai var sūtīt viņiem sīvišku un iet runāties, vai dabūšu pa galvu abos variantos un palikšu bez nekā? Tb, un, ja vēl ņem vērā, ka šinī uzņēmumā ar vairs neesi īsti drošs par savām pozīcijām, kā arī tie sadarbības partneri arī tākā sanāktu takā bišku konkurenti vienlaikus arī un pastāv iespēja, ka pa šitādām lietām nesazvanās (tb- diezvai ir pudelesbrāļi).
[User Picture]
From:[info]oblica
Date:23. Maijs 2012 - 11:55
(Link)
Ja ar šito darba devēju neesi neko par konkurences ierobežojumu parakstījusi (tb, vienošanās par to, ka, kad beidz pie šitiem strādāt, tad tik un tik ilgu laiku apņemies nestrādāt pie konkurentiem un šitais darba devējs Tev par to maksā normālu atlīdzību), tad droši. :)
[User Picture]
From:[info]fjokla
Date:23. Maijs 2012 - 12:05
(Link)
nea, neko tādu, es pat varētu teikt, ka neko par kurjerpakalpojumiem, remonta vadībām un meņģēšanos ar stikliniekiem ar neesmu parakstījusi un vispār iesākumā biju bukletu šurpu-turpu sūtītājs un visu ar maketiem da izstādājumiem apgādātājs, nevis kaukāds tāds ar astoņām rokām. Votitagad arī saku tā domāt, joe man te tagad fidu meklē, kas būs visa smadzenes, atslēdza pat man pieeju sīvī meiliem, tipa bosis pats filtrēšot, likam baidās, ka es dusmīgi dzēsīšu ārā, betē, kurus es tāpatām redzu, un jo vairāk redzu, jo vairāk domāju, ka nebūšu te nekāda mazā kalponīte. Tadlab. Paldies:)
[User Picture]
From:[info]mufs
Date:23. Maijs 2012 - 12:18
(Link)
vispirms vaig saprast,kādas viņiem starpattiecības, jo es nupatās kā šitā aplauzos - konkurenc sauca mani pie sevis, a šefs tāāā nobrēcās, tādus kakus šim sasolija, ka nekāds dīls nesanāca, pūstu tepatām.
[User Picture]
From:[info]fjokla
Date:23. Maijs 2012 - 12:27
(Link)
nū, betesdomāju, paļubasu, neizstās labi, ja man riktē virsū fidu, tadē, tas nozīmē, ka visu to, ko pēdīgos 5 gadus esmu jakobe centusies es, tagad paņems kaukāda fida, a es palikšu ar visu šito logu stiklošanu un atbildēšu igauņiem uz jautājumiem, ko raksta vizītkartēs, plusā, asistēšu kaukādai kazai/kazim, tobiš, skraidelēšu pie idejõtiem dizaineriem, pasūtīšu kancelejas preces, domāšu, kā kasēs pasūtīt žalūzijas un plauktus. Untas/-tā tik bakstīs man ar pirkstu. Nūzin, pardoņķe. Vārdsakot, viss tāpatām darīts, 5 min apakaļ nosūtīju, ja kas, tā arī pateikšu, ka bruģēju sev atkāpšanās ceļu. Piekam, konkurencija atrodas tādā vietā, ka man centrā vispār nebūs jārādās, kas ir ļooooti liels pluss
[User Picture]
From:[info]mufs
Date:23. Maijs 2012 - 12:28
(Link)
turēšu īkšķi
šitā piecgadīgā sēdēšana un astoņrokošanās ir baigā šaize, bet es pati, piemēram, nekā sev neredzu,kur vēl ārā varētu tikt, tā man bija tāda unikāla iespēja un izbija.ehhh