oblica - bietes [entries|archive|friends|userinfo]
oblica

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

bietes [2. Mar 2009|14:56]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
[Tags|]

Man ir problēma! Ko lai dara ar milzīgu daudzumu (t.i. kādi 5 kg) galda sarkanajām bietēm???
Nu, no 4 gab izvārīju zupu, pagraba man nav un uz tirgu tirgoties neiešu.
Laikam būs jāizmet, kad sažūs. Moš marinēt? To gan es neprotu. :/
Linkir doma

Comments:
From:[info]fanija
Date:2. Marts 2009 - 14:57
(Link)
nu Tu varētu noandelēt citiem cibas lietotājiem!
[User Picture]
From:[info]oblica
Date:2. Marts 2009 - 14:59
(Link)
nekāds bizness nesanāks - tirgū jau vārītas maksā 0,80 ls/kg. Ta jau svaigas kādi ls 0.30/kg - neies jau pusotra lata dēļ ņemties. :)
From:[info]fanija
Date:2. Marts 2009 - 15:02
(Link)
es bietes taisu tikai salātos - sarīvē kopā ar ķiploku un sajauc ar krējumu un sāli.
vai vinegrets.
From:[info]fanija
Date:2. Marts 2009 - 15:03
(Link)
vārītas rīvēju, tb:)
[User Picture]
From:[info]goddes
Date:2. Marts 2009 - 15:03
(Link)
ņehila, 5kg bietes un 10kg (spainis) vinigretas galā - var taisīt pasēdēšanu:)
From:[info]fanija
Date:2. Marts 2009 - 15:06

(Link)
vo! redz, kā doma attīstās pareizā virzienā!;)
[User Picture]
From:[info]oblica
Date:2. Marts 2009 - 15:09
(Link)
ā? tad kur es Tev tās bietes varu nodot, vinigreta speciāliste? :D
From:[info]fanija
Date:2. Marts 2009 - 15:09
(Link)
es tā labi nesadzirdēju, bietes vai vinegretu?;))
[User Picture]
From:[info]oblica
Date:2. Marts 2009 - 15:11
(Link)
man ir bietes, vinigretu proti taisī Tu, bet goddesam drošvien ir spainis vai paliels dzīvoklis, kur to apēst. :))
From:[info]fanija
Date:2. Marts 2009 - 15:12
(Link)
ir katram roka jāpieliek, tā jau ir!;)
[User Picture]
From:[info]goddes
Date:2. Marts 2009 - 15:13
(Link)
man ir mēreni paliels kambaris starp kaklu un ..nu gūžām, kur to likt, par dzīvokli gan tā nevarētu teikt:)
[User Picture]
From:[info]str
Date:2. Marts 2009 - 14:57
(Link)
nu samarinēt jua nu gan nav sarežģīti.
[User Picture]
From:[info]oblica
Date:2. Marts 2009 - 15:00
(Link)
pastāsti, lūdzu!
[User Picture]
From:[info]str
Date:2. Marts 2009 - 15:04
(Link)
hvz- receptes.lv bija, laikam vienreiz esmu izmantojusi
[User Picture]
From:[info]krii
Date:2. Marts 2009 - 14:59
(Link)
Svaigi spiesta sula?
[User Picture]
From:[info]oblica
Date:2. Marts 2009 - 15:00
(Link)
vēee + dedzina man. :/
[User Picture]
From:[info]keikoo
Date:2. Marts 2009 - 15:09
(Link)
es parasti taisu visparastāko un primitīvāko variantu, lai nebūtu pārāk specifiskas un varētu vēlāk lietot pie visiem vēlamajiem pagatavošanas veidiem. http://receptes.lv/lat/salati_un_uzkodas/darzenu_uzkodas/?recipeid=5137
es gan vēl lieku arī nedaudz cukura, uz 2 kg biešu sanāk ~1 ēd/k.
[User Picture]
From:[info]oblica
Date:2. Marts 2009 - 15:10
(Link)
tnx, tā arī darīšu.
From:[info]dzeina
Date:2. Marts 2009 - 15:20
(Link)
Siļķi kažokā!
[User Picture]
From:[info]oblica
Date:2. Marts 2009 - 15:27
(Link)
vot man ne siļķe kažokā, ne vinegrets negaršo. :/ Jāmarinē vien būs.
[User Picture]
From:[info]ld
Date:2. Marts 2009 - 16:16
(Link)
es no bieteem taisu 2 eedienus.
bieshu zupu un bieshu-kjiploku salaatus.
reizeem kaadu ieshnjipaaju arii sauteejumaa.
[User Picture]
From:[info]tvarj
Date:2. Marts 2009 - 16:40
(Link)
Ja cep kartupeljus ar visu mizu, tad to var izdarīt arī ar bietēm! Faņtastiski garšigī tikai jacep ilgak.
[User Picture]
From:[info]oblica
Date:2. Marts 2009 - 17:03
(Link)
nav cepeškrāsns, citādi izmēģinātu.
[User Picture]
From:[info]tvarj
Date:2. Marts 2009 - 17:14
(Link)
omg kaa tu bez taas iztiec?!
[User Picture]
From:[info]oblica
Date:2. Marts 2009 - 17:37
(Link)
audzinu raksturu! :)
[User Picture]
From:[info]ealze
Date:2. Marts 2009 - 18:33
(Link)
slīkstu siekalās. biešu salāti ar zaļajiem zirnīšiem un marinētiem gurķīšiem.mmmmmmm.
[User Picture]
From:[info]begemots
Date:2. Marts 2009 - 22:01
(Link)
bietes + ķiploki salāti samoe to... un drusku valrieksti.