bietes |
[2. Mar 2009|14:56] |
Man ir problēma! Ko lai dara ar milzīgu daudzumu (t.i. kādi 5 kg) galda sarkanajām bietēm??? Nu, no 4 gab izvārīju zupu, pagraba man nav un uz tirgu tirgoties neiešu. Laikam būs jāizmet, kad sažūs. Moš marinēt? To gan es neprotu. :/ |
|
|
Comments: |
nu Tu varētu noandelēt citiem cibas lietotājiem!
nekāds bizness nesanāks - tirgū jau vārītas maksā 0,80 ls/kg. Ta jau svaigas kādi ls 0.30/kg - neies jau pusotra lata dēļ ņemties. :)
es bietes taisu tikai salātos - sarīvē kopā ar ķiploku un sajauc ar krējumu un sāli. vai vinegrets.
ņehila, 5kg bietes un 10kg (spainis) vinigretas galā - var taisīt pasēdēšanu:)
vo! redz, kā doma attīstās pareizā virzienā!;)
ā? tad kur es Tev tās bietes varu nodot, vinigreta speciāliste? :D
es tā labi nesadzirdēju, bietes vai vinegretu?;))
man ir bietes, vinigretu proti taisī Tu, bet goddesam drošvien ir spainis vai paliels dzīvoklis, kur to apēst. :))
ir katram roka jāpieliek, tā jau ir!;)
man ir mēreni paliels kambaris starp kaklu un ..nu gūžām, kur to likt, par dzīvokli gan tā nevarētu teikt:)
| From: | str |
Date: | 2. Marts 2009 - 14:57 |
---|
| | | (Link) |
|
nu samarinēt jua nu gan nav sarežģīti.
| From: | str |
Date: | 2. Marts 2009 - 15:04 |
---|
| | | (Link) |
|
hvz- receptes.lv bija, laikam vienreiz esmu izmantojusi
| From: | krii |
Date: | 2. Marts 2009 - 14:59 |
---|
| | | (Link) |
|
Svaigi spiesta sula?
vot man ne siļķe kažokā, ne vinegrets negaršo. :/ Jāmarinē vien būs.
| From: | ld |
Date: | 2. Marts 2009 - 16:16 |
---|
| | | (Link) |
|
es no bieteem taisu 2 eedienus. bieshu zupu un bieshu-kjiploku salaatus. reizeem kaadu ieshnjipaaju arii sauteejumaa.
Ja cep kartupeljus ar visu mizu, tad to var izdarīt arī ar bietēm! Faņtastiski garšigī tikai jacep ilgak.
nav cepeškrāsns, citādi izmēģinātu.
omg kaa tu bez taas iztiec?!
slīkstu siekalās. biešu salāti ar zaļajiem zirnīšiem un marinētiem gurķīšiem.mmmmmmm.
bietes + ķiploki salāti samoe to... un drusku valrieksti. | |