ny ([info]ny) rakstīja,
@ 2005-07-28 01:36:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
yeah


Tas viss saakaas ar kaut kaadu neizskaidrojamu briiviibas sajuutu. Tad turpinaajaas ar zvanu tam, kursh sestdien precaas. To izdariija geisha, kuras balss radio aparaatos Jums iisti laikam nevienam nepatiik.
"Hallo, Jaani. Mees te sadereejaam vai tu precies vai nee."
"Jaa, es precos sestdien ar meiteni no Riigas!"
Tad sekoja brauciens taksometraa. Abi ar taksometra shoferi sadomaajaam sapiipeet. Tochna simts gadus nebiju ar taksha shoferi sapiipeejis, pie tam brauciens taadaa milziigaa aatrumaa, bravuriigi sho to uzsaucot vasarniekiem un kaartiigi uzpiipinot muljkjiem, kas meklee meitenes uz akmens tilta.
Visbeidzot maasas staasts par nozagtu telefonu. Bet telefons ir apdroshinaats, liidz ar to - viss diezgan labestiigi un taa...
Un taa kaa draugiem.lv neiet shodien pirmo reizi pa simts gadiem (tiesa vainojama intervija TV) sanjeemu fanmailu e-pastaa. un taa, jaateic, nedaudz pietruukst, jo kas vienreiz muuzhaa fanmeilu sanjeemis, grib to sanjemt atkal un atkal un atkal... bez zemtekstiem!
Tagad eedu snikeru un klausos labaakajaa jukebox piedavaajumaa shogad. Vismaz man pasham shkjiet, ka shoreiz ir viss, ko vien vajag.
Luuk, kaadas plates shodien salaadeetas ieksh Jukebox:
AUDIO BULLYS - Generation (Yeah! Gribu redzeet kaa Ilze Klinshaane ar Vinetu Biruli pie shitaa jaunaa materiaala dejos! Yeah!)
THE DANDY WARHOLS - Odditorium or Warlords of Mars (Yeah! Esmu dzirdeejis pagaidaam tikai intro un pirmo singlu, taaapeec iebildumu nav!)
CAGEDBABY - Will See You Now (Yeah! Par sho veel man truukst informaacijas!)
CLAP YOUR HANDS SAY YEAH! - Clap Your Hands Say Yeah! (Yeah! Taa kaa ir Strokes un taa ka nav Strokes. Daudz parastaaks instrumentu koplekteejums, tachu tunes ljoti aizraujoshas! Pa retam der ieluukoties metacritic.com un uzzinaat par shaadaam lietaam! Taa kaa vinji ir no Njujorkas, tad YEAH!)
HARD-FI - Stars Of CCTV (Yeah! Shie definetly ir labaaki par Kaiser Chiefs. Can you feel love rush baby, tied up too tight!)
V/A - Tom Middleton presents Crazy Covers Vol. 1 (Yeah! Viena duudinja soul manieree nupat dungoja 7 nation army un bija arii son of a preacherman nesaprotamaa valodaa un Kings Of Convenience Free Fallin' koncertpriekshnesums ar publikas liidzdziedaashanu!)
XIU XIU - La Foret (par sho pagaidaam arii informaacijas pietruukst, bet... xiu Xiu patiik manai daamai, taapeec YEAH!)
Tachu, kaa jau to visi noprot, pati svariigaakaa jukebox sastavdalja ir mana bijushaa koleegja, laaga zeena PLAA ieteiktaa duudinja
KEYSHIA COLE - The Way It Is (YEAH! There ain't no tits on the radio? But I bet, there is! There is, there is, there is... Miiljie latvieshu draugi, man tomeer ljoti, ljoti patiik soul muuzika un taapeec Jums visiem vinja braucienaa uz Pukkelpopu buus jaaklausaas diezgan daudz! BE AWERE!) ;)
A ja nopietni domaaju pa naakamajaam divaam nedeeljaam sastaadiit mp3 jukebox ar paaris gabaliem bez maz vai no katra artista, kas piedaliisies Pukkelpop. Man shkjiet, ka taa buutu laba klausaamviela celjaa?
Un veel - es brauciena laikaa ar MD kastiiti un mikrofoninju taisiishu radio ludzinju par Pukkelpop. Taapeec buutu ljoti jauki, ja visi brauceeji bez ierunaam piekristu tajaa piedaliities.
Nu taa, kaut kaa!


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]ai
2005-07-28 02:51 (saite)
un tu to REDZĒSI arī!!

(Atbildēt uz šo)


[info]frikadele
2005-07-28 13:34 (saite)
Aiga Scardiniece tevi redzeja SMS strelnieces. Un vinai esot loti paticis. Atri pagajis laiks un ta.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]sveetaa_seeta
2005-07-29 11:51 (saite)
Aiga Šķadriniece ir viena no maigām, kuru Tev nevajag.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]frikadele
2005-07-29 16:46 (saite)
Kas tas par jooku? Vinai nevajag pat maigo merci?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]sveetaa_seeta
2005-08-01 12:33 (saite)
es sēžu uz krēsla.
pēkšni telpā ienāk ny un apsēžas uz blakus esošā krēsla. tad viņš saka: "čau, kas ir maiga?"
es saku: "maiga ir mūsu klasesbiedrene. vēl ir tāda maiga,kas ir ilzes kk kaķis. es jau nezinu, kuru Tev vajag."
viņš saka: "man nevajag nevienu."

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]frikadele
2005-08-01 15:36 (saite)
labi, tads joks der.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]chupakabra
2005-07-29 12:55 (saite)
dejosim netikai pie bullys.dejosim kaa trakas duudas pie daudziem maaksliniekiem ariidzen.pie the hives un prodigy pavisam noteikti.

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?