nxn ([info]nxn) rakstīja,
@ 2005-12-31 13:48:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
padomi

atstaasju bez komentaariem
Noticiet sev!
Pirms Ziemassvētkiem vajadzētu attīrīt savu dvēseli ― pārskatīt gadā paveikto un nepaveikto, nožēlot savus sliktos darbus un lūgt piedošanu (kaut domās), no sirds lūgt Dievu, piedot visiem, kas jums darījuši pāri utt. Ziemassvētku un arī Jaungada naktī Zemes informatīvajā laukā aktivizējas evolūcijas karmiskā programma nākamajam gadam. Tas ir vislabākais laiks, lai šajā programmā iekļautu arī savus labos plānus un ieceres.

Kā to vislabāk izdarīt?
Tieši pusnaktī, kad noskanējuši tosti un vēlējumi, mazliet atejiet nost no jautrības viļņa un apsēdieties eglītes tuvumā, lai nedaudz pameditētu un padomātu. Vispirms sakoncentrējiet skatienu uz eglītes galotni. Tiklīdz sajutīsiet, ka apkārtējā kņada jūs netraucē, «ieslēdziet» savu iztēli. Iztēlojieties, ka egle ir Visuma modelis, bet galotne ― Augstākais Spēks, kas radījis mūsu pasauli. Palūdziet tai, lai dod jums vairāk radošas enerģijas. Lēnām savu skatienu laidiet lejup ― līdz pat eglītes pamatnei, turklāt piefiksējiet, pie kādām mantiņām zaros it kā nejauši pakavējas skats. Uzskatiet, ka tā jūs atradāt savu planētu. Cik ilgi vien iespējams, nemirkšķinot acis, skatieties uz šo «planētu». Sajūtiet sevi kā šīs «planētas» saimnieku, kura ieceres materializējas. Seko šīs meditācijas visnozīmīgākā un arī mistiskākā daļa. Tad izvēlieties vienu, sev vissvarīgāko, vēlēšanos un sakoncentrējieties uz to ― jo spilgtāk jūs redzēsiet savu sapni īstenojamies, jo labāk. Tiklīdz sajutīsiet, ka jūsu vēlēšanās (pagaidām iztēlē) ir realizējusies, atlaidiet to no sevis vaļā. Nesteidziniet notikumus ― no astrālā plāna uz realitāti tie «pārceļas» ne tik ātri, tiem vajadzīgs laiks. Ja jūs patiešām noticēsiet saviem spēkiem, vēlēšanās nākotnē noteikti piepildīsies. (Pēc T.Lari materiāliem)  

Vai dzert šampanieti?
Sens ticējums (zoroastrieši jaungada naktī noteikti iedzēra vismaz nedaudz putojoša dzēriena ar nosaukumu «haoma») vēsta, ka malks putojoša dzēriena patiešām sola laimi Jaunajā gadā. Protams, šampanietis parādījās tikai mūsu ēras 17.gadsimtā, taču savu popularitāti tas iemantoja tieši senatnē pazīstamās rūgstoša dzēriena iedarbības dēļ ― tas dod radošu iedvesmu (stiprie dzērieni «aizved» prom no realitātes...). Tiem, kas noteikti grib baudīt īstu šampanieti, jāatceras, ka tas nekad nemēdz būt sarkanā krāsā ― tie ir putojoši un dzirkstoši sarkanvīni. Dažreiz sastopams rozā šampanietis, bet reti, turklāt tā cena ir ļoti augsta. Īstu šampanieti nepilda gaišas pudelēs, jo gaismas iedarbībā tā īpašības mainās, un aizkorķē ar īstu korķi (no korķa koka mizas).
Pēc J.Vladimirovas materiāliem)

Priekaa!


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?