smīns - I'm Leaving On A Jet Plane
Bija vai ir saistība ar mani momenti / burti / spainis / golf club / hitchhikers / kults.lv / siets / 36.lv / ljp.lv / Ēku saimnieks
1.7.05 01:45
I'm Leaving On A Jet Plane

stunda un četrdesmit. sāpīgākā saruna, kāda man ir bijusi. bet pārsteigumu nav, jo pēdējā laikā man daudz kas ir vispārākajā pakāpē un pirmo reizi. saruna, kurā es burtiski jutu, kā gabals pēc gabala no manis izlūzt un nokrīt uz betona. saruna, pēc kuras es beidzot jūtos līdz galam iztukšots. gan garīgi, gan fiziski. garīgi - man negribās neko. tas mani baida, jo savu prātu vienmēr esmu uzskatījis par savu spēcīgo un vērtīgo pusi. fiziski - man pat nav īsti spēka piecelties no šī betona, kaut arī pēcpusi nejūtu jau sen.

man noteikti nav spēka braukt mājās. man arī to negribās, jo tur nav nekā, kas mani piepildītu. kaut kā tāda gan nav arī nekur citur, tā ka mājās jau vien es būšu un varēšu ieskrāpēt sienā kādu strīpiņu par godu šim visam atgadījumam. katrā ziņā es tagad to "kaut ko" varēšu meklēt. piedāvājumu ir daudz bijis - sākot no alkohola un beidzot ar to, ko es esot pelnījis - kaut ko labāku. tad jau redzēšu, ar ko un kad man tas izdosies.

pašlaik galvenais ir laikam nepielaist atkal sevi pilnu, bet nogaidīt, jo pielaist pilnu visātrāk var ar visādiem sūdiem, un to jau nu man pašlaik vajag vismazāk.

ar smaidu tagad jāatceras kāda zviedra rakstītais joks pēc "lielās" vētras - "don't take anything for granted" un tam sekoja bilde ar vētrā apgāztu krēslu. es šeit kļūdījos - pieņēmu, ka tik dzirdētais "šeit un tagad" ir vājāks par manu harizmatisko, apaļīgo un visādi citādi labāko personību. bet smagi kļūdījos, jo vienā brīdī mans iespaids pazuda un es pat laikam esmu spējis to pieņemt. visdīvainākais gan ir veids kā - personificējot sevi ar to vīreli.

katrā ziņā vēl palika sajūta par likteņa (vai drīzāk dzīves, jo liktenim tomēr ne tā ka ļoti ticu) ironiju. sajūta, ka es pats arī izveidoju to cilvēku, kas nevar citam izdarīt tā, kā būtu izdarījis pirms gada. detaļas lai paliek pie manis, jo tās es diez vai kādreiz aizmirsīšu. un tagad man ir sajūta, ka mans pienākums ir nonākt līdz tam, ko Francis Dunnery (šeit es gribēju ielikt linku uz viņa lapu, bet tā bija tik debīla...) dzied dziesmā Good Life. liekas, ka tas ir tagad pareizais virziens, kurā pagriezt savas vēl joprojām pārsteidzoši neiznīcināmās jūtas. izaugt. un kārtējo reizi viņas iespaidā.

paldies visiem par līdzi jušanu šajā puņķainajā ziepju operā. pirmā sezona ir noslēgusies un varbūt par gaidu priekšlikumus, ar ko piepildīt pārtraukumu. nu ja... over and out.

19CommentReply Add to Memories Email this entry to a friend

nfoworm
nfoworm
ZXpower
1.7.05 02:13

Njaa... tev to tukshumu vislabaak ir aizpildiit tieshaam ar kaut ko pilniigi nesaistiitu - vislabaak kaut ko jaunu. Tad vecaas reetas aatri aizmirsiisies - taada nu ir cilveeka daba - atcereeties ilgi labo un aatri aizmirst ljauno.

Katraa zinjaa - atceries zelta teicienu, ko es visu laiku paturu praataa: no katras bezizejas ir vismaz divas izejas :) It helps!


ReplyThread
nfoworm
nfoworm
ZXpower
1.7.05 02:14

Ak jaa - aizmirsu pateikt - ar alkoholu toch nevajag shitaados gadiijumos aizrauties, arii ne ar ko narkotisku - tas tikai veel vairaak norauj shirmi. Labaak ar skaidru galvu doties kaujaa uz priekshu :)


ReplyThread Parent
ns
ns
smīns
1.7.05 02:25

ar alkoholu jau ir pārbaudīts - es pat netieku līdz tam, lai varētu to pārbaudīt.
ar narkotikām... well kāda zāle jau būtu labi, bet vispār - nē paldies.
es tagad aizdomājos par to labo un ļauno - man nez kādēļ liekas, ka pārsvarā ir otrādi.
un par jauno... saki jāsāk ubagot vai lekt ar izpletni?


ReplyThread Parent
nfoworm
nfoworm
ZXpower
1.7.05 02:37

Tu un ubagoshana - muahahahahahah! TO ES GRIBEETU REDZEET ;)) Ar izpletni lekt - tas vareetu buut tiiri OK. Bet vispaar es ar to jauno domaaju da-jeb-kaadus iespaidus :)


ReplyThread Parent
ns
ns
smīns
1.7.05 04:02

jaunus iespaidus? mūsu garlaicīgajā dzīvē?


ReplyThread Parent
rem
rem
rem
1.7.05 07:18

spēcīgi


ReplyThread
ns
ns
smīns
1.7.05 14:27

kādā ziņā?


ReplyThread Parent
rem
rem
rem
1.7.05 16:38

tāpēc, ka saturīgi, un lai arī nedaudz žēlošanās, tomēr relevanti


ReplyThread Parent
ns
ns
smīns
1.7.05 18:11

uff. saturīga kritika:)


ReplyThread Parent
piccolo
vienkaarshi loco
1.7.05 08:42

jaasaak ar siikumiem,
kinos, skvoshu, baseinu, desu, alu, volejbolu..

bet kaa dziivee ir pieraadiijies vieniigais, kas liidz pret shaadaam lietaam ir kaut kas jauns un labaaks. zinu, ka buus gruuti, bet es ceru, ka tuvaakajaa pusgada laikaa kaut kas uzkritiis no gaisa, kas tev patiks un sagrieziis taurenjus veederaa un ja taa buus, tad buusi ticis tam paari.

nedomaaju, ka tu esi no tiem sorry ass luuzeriem, kas nespeej gadiem tikt paari.. :P

vieniigi varbuut pashapzinja jaaatjauno no 0, bet taa jau notiek un tas nav nekas neiespeejams.

erase & rewind,


ReplyThread
ns
ns
smīns
1.7.05 14:29

zini - tie pēdējie vārdi man ir jau ienakuši prātā...

nezinu. vakar izmetot palmu gandrīz izrubījos turpat pie miskastēm. un neatceros, kā aizbraucu mājās, tā ka liekas, ka tā bija "gulbja dziesma" un tagad būtu jāiet uz augšu.

bet vajag. vajag to desu, alu, volejbolu. baseins jau ri noorganizēts.


ReplyThread Parent

(Anonymous)
1.7.05 10:09
starp citu.....

Varbūt izklausīšos pēc briesmīgas ciniskas kuces, bet ir cilvēki, kam iet smagāk un izmisums ir lielāks. Pieļauju, kas tas nav mierinājums, un katram sāp tieši tā viņa paša sāpe līdz ārprātam un ir uzspļaut tiem visam pārējiem. Esmu situācijā, kad gribās teikt, ka man iet vēl jautrāk nekā tavā ziepenē. Mans tēvs apmēram divas nedēļas pēc tam, kad abi ar mammu adoptēja mazu, burvīgu, gaišmataini meitenīti, un laulībā nodzīvoja 20 gadus pateica, ka viņš jūtas ļoti nelaimīgs, manu mammu nekad īsti nav mīlējis un grib aiziet no ģimenes. Mazliet vēlāk, protams, izrādījās, ka viņam ir „pusmūža krīze” un jaunāka kucīte jau apmēram gadu. Un tas viss notiek tagad- nepilnu divu mēnešu laikā. Mana mamma gribēja sadzerties ripas, mēģināja vēna aiztikt vēl visāda labas lietas, plus vēl viņai no tiem „jaunumiem” un šoka organisms atsakās normāli strādāt, sirds streikto un utt. Un nekur jau nepaliek arī cilvēka aizvainotais pašlepnums. Bet vienā brīdi ir jāsaprot tas, ka neviens cits nav svarīgāks par Tevi pašu, neviens, un Tev nav tiesību novest sevi līdz kliņķim kāda otra cilvēka dēļ, nu vienalga cik svarīgs Tev viņš arī ir bijis. Ja nespēj, tieši šajā brīdī dzīvot sevis paša dēļ, tad daru to kāda cita dēļ. Un, lai cik arī ļoti meklētu, nav „pareizo” vardu, kas spētu mierināt šādās situācijās, nav jau arī īsti jēgas ļoti saspringt lai „tiktu tam pāri”, jo tikai tad kad paies zināms laiks, Tu vienā brīdi atjēgsies – rekā, nav vairs tik traki un vēnas arī griezt negribas.
P.S. sorry, kas pierunāju pilnu Tavu žurnālu. Laura (Ševčenko) ;)


ReplyThread
ns
ns
smīns
1.7.05 14:32
Re: starp citu.....

hmm. nebiju gaidījis no tevis šo, jo kaut arī zināju šo to no šī stāsta (varbūt nedrīkstēja?), likās, ka tu baigi to negribi laist apkārt un izrādīt izņemot tās reizes, kad izlauzās. katrā ziņā bieži vien iedomajos, ka ir jau citiem sliktāk, bet tas tikai reti palīdz. jebkurā gadījumā - domājams, ka man tas pāries ātrāk un tikai priecajos, ka vēnas man griezt nav gribējies. vien izdauzīt kādu stiklu vai salauzt roku.


ReplyThread Parent

(Anonymous)
1.7.05 15:44
Re: starp citu.....

jep, kādu brīdi nerunāt ir vieglāk, bet tad pienāk tā robeža, kad pofig kurš zina, bet vajag kautkā izbļaustīties, jo galu galā, ne jau tu pats no tā, ka kāds zinās kļūsi sliktāks :)
laikam jau vajag kautko dauzīt, lai nerūgst dusmas iekšā, bet varbūt tomēr ne stiklus :)


ReplyThread Parent
ns
ns
smīns
1.7.05 16:03
Re: starp citu.....

ir ir tā. es nezinu, kas ar mani notiktu, ja es turētu iekšā. tas ir ceļš uz atveseļošanos.
un saudauzīt es viskautko mēģināju, bet tā īsti nekas pat nesanaca. tik vien kā rokas un kājas bik.


ReplyThread Parent

(Anonymous)
1.7.05 16:23
Re: starp citu.....

nu malacis puika, ko tur vēl piebilst... :)
ja gribās dauzīt, tas liecina par to, ka esi spējīgs dusmoties un kautko just in general, no tā seko, ka būsi dzīvotājs un šai pasaulei vēl diezgan derīgs pilsonis :))


ReplyThread Parent
ns
ns
smīns
1.7.05 16:25
Re: starp citu.....

ai stulbākais, ka tās nāk vilņiem. vienā brīdī esmu nejēgā nikns. nu tā, ka liekas uzsprāgšu, bet pēc 10 min... bet nu tas jau it kā pāri.


ReplyThread Parent
just_me
just_me
just_me
1.7.05 20:12

racionaali. saprotami. juutiigi.
vienas durvis aizveerushaas, bet atveersuhaas arii citas - aiz shiim arii ir piepildiijums, pagaidaam nezinaamais.
gaidu smiinu.:)


ReplyThread
ns
ns
smīns
1.7.05 20:16

smīnam vajag spēcīgu barošanās avotu, bet pašlaik mans spēcīgākais ir norgiezts.


ReplyThread Parent