07 January 2008 @ 09:04 am
Par sabiedrisko tv  
Vispār, mans mērs ir pilns, un nu man ir ko teikt.

Pirmkārt. Kaut kad Vecgada vakarā vai dienu iepriekš (nu, svētku laiks, īsāk) Panorāmā sižets (svētku, ha!) - Rīga pārāk maz izpušķota, visas lampiņu virtenes tiek ieslēgtas tikai pēc tumsas iestāšanās blā blā blā. Dienas liekā uz ielām intervē veecļaužus, kuri skumīgi pūš - jā, dienā diezgan pelēki.. !^@%**()*&*! Pirms gada vai diviem, kā šodien atceros, tika filmēts un stāstīts, cik daudz naudas RD tērē greznojumiem un pušķojumiem, ak vai un šausmas. Vecļauži uz ielām pūta - jā, kāpēc gan ne pensionāriem to visu izmaksāja, kāpēc eglītēs sakāra...
Lai šogada sižetu paspilgtinātu - nākamais kadrs no Liepājas (piedod, [info]efendi, nekā personīga!) - vakarā (!), tumsā (!), kad redzamas virtenītes. Un tramvajs - virtenītēm izgaismots. Un liepājniece, kura lepni stāsta par izpušķoto tramvaju. Nu gribētu redzēt, ko Panorāma teiktu par RD, ja ar virtenītēm tiktu izgreznoti visi Rīgas tramvaji. Vispār - nu pozitīvs svētku sižets, es teiktu. Bvē.

Otrkārt. Vakar De Facto. !%$^&%&)*(__++)*^! Šiem laikam divu minūšu sižets pietrūka, tad nu sadzejoja, kas galvā ienāca - Latvijas Pasta centrālā ēka vairs nav blakus stacijai, bet ārpus Rīgas. Bet! Bet attālumi līdz citām pilsētām esot mērīti tieši no pasta ēkas, kas saistīts tur ar kaut kādu tradīciju. Ko nu ko nu, ko nu darīsim bez centrālā pasta. Nu neko nedarīsim!!!! Mērīsim attālumus no imagināra centra, bez pasta ēkas!

Brrrrrrr, un tas viss par manu nodokļos samaksāto naudu!
 
 
( Post a new comment )
[info]divi_g on January 7th, 2008 - 09:16 am
Idejas virmo gaisā, jo ierēkt par centrālā pasta ēkas pārvietošanas ietekmi uz ceļazīmēm nesen sanāca arī man, un tā kompānija nav ar Parunāmu saistīta..
(Reply) (Thread) (Link)
jauna un kaislīga: pults[info]nrk on January 7th, 2008 - 09:20 am
Man ir pilnīgi vienalga, kas ar ko ir vai nav saistīts, bet es nespēju tur saskatīt problēmu, kas būtu De Facto vērta. Vismaz laiduši kā tādu joku ziņu, nevis visā nopietnībā man stāsta, ka mēs esam palikuši bez centra.
Ja pareizi atceros, attālumu no Rīgas agrāk mērīja no Rātslaukumā esošās Rolanda statujas zobena gala. Ja jau iedomātā pasta vieta neder, lūdzu, ir varianti.
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
[info]divi_g on January 7th, 2008 - 10:11 am
Kā tad nu ne, tāda megaproblēma - kā tad mēs bez centra :)) Turklāt par Rolanda statujas zobena galu var viņiem uzzvanīt, lai uztaisa vēl vienu sižetu ;))
(Reply) (Parent) (Thread) (Link)
jauna un kaislīga: pults[info]nrk on January 7th, 2008 - 10:14 am
Droši vien, nav vienīgais tāds sižets. Tomēr pēdējā laikā De Facto vairs vispār neskatos. Ja skatītos, tad no reizes uz reizi ar nepacietību gaidītu, ko gan šie jaunu atraduši par ko paīdēt..
(Reply) (Parent) (Link)
[info]unpy on January 7th, 2008 - 10:12 am
Atļaušos piezīmēt, ka par visa šī redzēt iespēju tak vienbrīd visā nopietnībā grasījās papildus nodokli ieviest.
(Reply) (Thread) (Link)
jauna un kaislīga: pults[info]nrk on January 7th, 2008 - 10:15 am
Tas būtu vienkārši graujoši!
(Reply) (Parent) (Link)