una chica mala ([info]noamii) rakstīja,
@ 2005-02-09 12:45:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:slinkums mani tur aiz matiem
Mūzika:Bjork - All Is Full Of Love

Pašvaldību Vēlēšanas un Politiskā Apātija

Esmu paņēmusi brīvdienu uz šoka pamata un nodarbojos ar partiju vēlešanu programmu apskatu un  kandidātu sarakstiem. Jau kādu nedēļu jūtu uz sevi izdarītu spiedienu, bet, nekā nebija, es savu balsi neiemainīšu pret iespēju tapt vestai uz skolu siltā mašīnā. :)Un lai jau manā sabiedriskā transporta hierarhijā nekas nemainās, man viens pīpis. SDS sola novērst etnisko sašķeltību un iedzīvotāju polarizāciju bagātajos un nabagajos, Latvijas Ceļš piesola segt pusi kredīta mājokļa iegādei pēc trešā bērna piedzimšanas. Visaizkustinošākais ir Jaunā Laika garadarbs ar apņemšanos '' neizšķiest nodokļu naudu birokrātu galma izpriecās un savu mundieri spodrinošās reklāmas kampaņās''. Es runāju bez ironijas. Vakar satiku galēji apolitisku cilvēku, tipisku margināli, kurš nekad mūžā savos 20+n gados nav atdevis nevienu savu balsi Latvijas labā un kurš domā, ka Tautas Partija ir tas pats, kas Tēvzemei un Brīvībai/LNNK un droši vien būtu arī painteresējies, kad tad beidzot Latvija iestāsies NATO, ja mēs parunātu kādu brīsniņu ilgāk. Labi vēl, ka viņš ir tikai marginālis, bet ne mūžīgais vaimanātājs. Uz paplātes mums neko nepienesīs, esam tomēr demokrātiska sabiedrība. Es esmu ar mieru iesaistīties.

UN jūs?



(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]_crash_
2005-02-09 14:40 (saite)
Kaadaas politiskaas organizaacijaas vai partijaas jau esi iestaajusies ? Ja veel neesi nekur iestaajusies, tad varu sho to piedaavaat... iz labeejiem, protams ;)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]noamii
2005-02-09 15:14 (saite)
nē, pagaidām nevienu partiju nepārstāvu.
vairāk informācijas, lūdzu ..:)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]_crash_
2005-02-09 23:48 (saite)
Iesaakumam varu piedaavaat organizaaciju, kuras biedrs es pats esmu - http://www.visulatvijai.lv/ No labeejiem 'VL!' ir t.s. zelta vidusceljsh starp taadiem kexiem kaa gardistiem, kas, imho, tikai muldeet vien maak un taadiem zveeriem kaa peerkonjkrustam, kas maz runaa, bet kad dara, tad kaa ar aamuru pa pieri. 'VL!' paarstaav neradikaalus nacionaalistus (taatad nekaadas radikaalas akcijas netiek riikotas), bet kaa jau teicu, nav arii paaraak pasiivi muldeetaaji, jo tieshaam tiek riikoti daudzi tiiri feini pasaakumi. Bet nu tas taa iiss apraxts no manas puses, siikaak skaties tai linkaa ko iedevu ;)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?