krēpjlācis - apavi [entries|archive|friends|userinfo]
krēpjlācis

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

apavi [Feb. 2nd, 2020|04:03 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
[Tags|, , , ]
[music |Sonic Youth - Massage The History]

ir cilvēki, kas apavus izvēlas pēc tā, vai tie ir stilīgi un labi viņiem izskatās. ir cilvēki, kas pērk tikai konkrētu materiālu apavus. ir cilvēki, kas apavus izdevīgi iegādājas uz atlaidēm. es iegādājos apavus, ja izdodas atrast manu 48./49. izmēru, tie man arī kaut cik der un nav pārāk dārgi. pasūtīšanu internetā biju atmetis kā nederīgu pēc diviem neveiksmīgiem mēģinājumiem, bet laikam atkal jāsāk šo opciju izskatīt.
līdzīgi ir arī ar biksēm - es ņemu nevis tās, kas ir smukākās vai foršākās, bet vienkārši tās vienas bikses, kuras man izrādās derīgas pēc ~15 neveiksmīgiem uzlaikošanas mēģinājumiem. interesanti, ka no cilvēkiem manā garumā laikam tiek paredzēts arī resnums - nav jau tā, ka būtu baigi tievs, bet tāda gigantiskā alusvēdera arī pagaidām nav. varbūt arī tur kaut kā ļoti precīzi jānoskaidro izmēru un jāsāk pasūtīt internetā.
linkpost comment

Comments:
From:[info]adinkra
Date:February 2nd, 2020 - 04:23 pm
(Link)
Dažkārt internetā tiek uzrādīti apmēri- tipa konkrētajam izmēram ir tik un tik garums, tikuntik pakaļas apkārtmērs utml. tas nelīdz saprast cik apģērbs būs ērts, bet vismaz nebūs galīgi nepareizs.
[User Picture]
From:[info]ulvs
Date:February 2nd, 2020 - 04:41 pm
(Link)
Yo ma bigfoot
[User Picture]
From:[info]ulvs
Date:February 2nd, 2020 - 04:45 pm
(Link)
Diemžēl ar bikšu izmēriem ir tā, ka vienas firmas 31 mēdz būt lielāks par citas 33 (mani gurnu apkārtmēra izmēri tipa). Tāpēc es neriskēju pirkt internetā. Ar apaviem parasti it kā 43 un 44 vienmēr der ok. Bet es izjūtu tavu sāpi. Jo apavi bieži ir bezgaumīgi, un nespēja izvēlēties ir, well, nespēja izvēlēties, jo vienkārši nav piedāvājuma. Rigā nebija kaut kādi specializēti veikali a la "korpulentām dāmām", taču attiecībā uz liela izmēra vīriešu apaviem?
[User Picture]
From:[info]nistagms
Date:February 2nd, 2020 - 04:53 pm
(Link)
Ir laikam "Gulivers" korpulentiem cilvēkiem, bet tas uz mani īsti neattiecas. Ir tāds "Apavi 40+", bet izvēle tur, protams, ir diezgan ierobežota. Agrāk zābakus un tāda tipa apavus pirku "Patrioti", bet tagad tur ir kļuvis dārgāk un, kad nesen tur biju, lielo izmēru nebija. Vēl kaut kas mēdza būt "Somijas Apavi". Tad vēl kādā autletā kaut kas pa laikam uzrodas. Bet kopumā nav baigi spīdoši.
From:[info]panta_rhei
Date:February 2nd, 2020 - 05:51 pm
(Link)
Čiekurkalna 1. līnija 52. Bikses pa lēto, un piešuj uz vietas garumu un/vai platumu kādu gribi.
From:[info]fedrs
Date:February 2nd, 2020 - 07:17 pm
(Link)
Olimpijas otrajā stāvā, stūrī, prom aiz ēstuvēm, ir kaut kāds dīvains outlets, kurā bez man interesantiem uzmēriem, bija bikses ar 38 collu garām starām.