krēpjlācis - nāve [entries|archive|friends|userinfo]
krēpjlācis

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

nāve [Sep. 8th, 2017|09:07 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
[Tags|, , ]
[mood | cold]
[music |Ministry - Just one fix]

vakar man ģimenes ārste ļoti apņēmīgi izrakstīja jaunas zāles (sak', ko ta visi kaut kādus mēslus te 10 gadus ir rakstījuši), tad es tās izdzēru, aizgāju uz publisku vietu, man palika tik slikti kā nekad iepriekš, knapi tiku mājās, ceļā sastaptajiem ļaudīm bija smieklīgi skatīties, kā es streipuļoju un cenšos izvemties (nesanāca). šodien ļoti smagi izcietu darba dienu, joprojām bija slikti, ārsti sazvanīt nesanāca. gāju random pastaigā pa aptiekām, lai nopirktu 40 mg Anaprilīnu bez receptes. kopā biju četrās aptiekās. paldies Aptieka ABC un tās māsiņai, kas izglāba manu dzīvību, atļaujot man iegādāties zāles. šitā viena drape asinsspiedienam / pulsam biš palīdz. citādi kaut kādā brīdī likās, ka nosprāgšu un nosprāgšu tajā ne-patīkamākajā nāvē.
linkpost comment

Comments:
From:[info]ll_
Date:September 8th, 2017 - 10:10 pm
(Link)
fuck :(
[User Picture]
From:[info]jim
Date:September 8th, 2017 - 10:29 pm
(Link)
ārprāts
[User Picture]
From:[info]vanga
Date:September 8th, 2017 - 10:37 pm
(Link)
nu minci:/
From:[info]khosmos
Date:September 9th, 2017 - 01:49 am
(Link)
es nesen izlikos par beigtu, ja tev no tā paliek vieglāk
[User Picture]
From:[info]nistagms
Date:September 9th, 2017 - 12:32 pm
(Link)
nē, man no tā nepaliek vieglāk, sorry
From:[info]khosmos
Date:September 9th, 2017 - 12:35 pm
(Link)
Tas bija MJR. Galvenais, nesaki nevienam, ka esi depresīvs, mēģinās vēl izārstēt
[User Picture]
From:[info]nistagms
Date:September 9th, 2017 - 02:13 pm
(Link)
nujā, tikai es biju apēdis ārstes izrakstītas zāles, nevis nezināmas izcelsmes narkotikas. šis komentārs ir ar zemtekstu, ka neviens tev tur nenāca palīdzēt?
From:[info]khosmos
Date:September 9th, 2017 - 03:39 pm
(Link)
xyj par palīdzēšanu, es runāju par konkrētu attiexmes maiņu, bet var jau būt, ka tagad ārstēšana vnk vairs nenotiek aiz muguras.
+tas, ko tev tur izraksta, manuprāt, īpaši neatšķiras no nepareizu narkotiku apēšanas festivālā, jo vnk samazina smadzeņu jaudu un pašam nezināmā veidā izjauc organisma bioķīmisko līdzsvaru
[User Picture]
From:[info]nistagms
Date:September 9th, 2017 - 07:07 pm
(Link)
"tagad ārstēšana vnk vairs nenotiek aiz muguras."

ko tu ar to domā? sorry, man nav īsti saprotamas tavas domas, ja tu runā MĪKLĀS (tas ir reāli annoijing) vai, iespējams, kaut kādos kvantu fizikas terminos.

"tas, ko tev tur izraksta, manuprāt, īpaši neatšķiras no nepareizu narkotiku apēšanas festivālā"

nu, man to izrakstīja ģimenes ārste, kas uzklausīja manas sūdzības par acu / galvas sāpēm, konstantu nogurumu, svīšanu, trauksmi, distoniju, u.t.t., tāpēc diezgan konkrēti atšķiras lietošanas moto - es to lietoju, lai mēģinātu sev palīdzēt, kamēr nezināmu narkotiku ēšana festivālā notiek, lai vienkārši apdolbītos (šajā gadījumā - slikti). es tur redzu diezgan lielu atšķirību. savu bioķīmiju es pats nekontrolēju, es neesmu bijis arī ne medicīnas, ne ķīmijas students, jo mani šīs lietas vienkārši neinteresē, tādēļ es atļaujos vainot citus pie neprofesionalitātes savā sfērā, kamēr mani var vainot pie neprofesionalitātes tajā, ar ko es savā ikdienā konkrētajā periodā nodarbojos.

"es runāju par konkrētu attiexmes maiņu"

ja tu domā par attieksmes maiņu pret tevi, tad tas jau nu būtu skaidrs, ka pēc 3 dienu pasīvas un ne tik pasīvas agresijas, (gandrīz) nekā nepatikšanas un citu kacināšanas Koknesē ir notikusi kaut kāda attieksmes maiņa, un es vairs, vismaz kādu laiku, ar tevi negribu īpaši kontaktēties. it sevišķi jau tāpēc, ka es biju tas, kas tam pasākumam pievienoja klāt vēl 3 cilvēkus. bet par to gan varētu runāt ne cibā un ne rakstiski, vari piezvanīt, ja gribi.

"xyj par palīdzēšanu"

nu, neko jau nevar zināt, varbūt ar maniem verbālajiem centieniem tevi dabūt ārā no telts ir bijis par maz tavā ieskatā. protams, labi, ka tu tā domā, jo man pašam savu sūdu diezgan, enerģijas maz, turklāt MJR bija arī jātaisa reportāža, tāpēc uz dubļu telti gāju pārsvarā atlūzt.
From:[info]khosmos
Date:September 11th, 2017 - 07:46 am
(Link)
Nu, vecīt, paldies par tavu žēlsirdību, jo iieradies uz manu dzimeni ar vēl 3 personāžiem, no kuriem viens jau pirmajā vakarā nonstopā izteica indīgas piezīmes, atrodoties vietā, kuru esmu uzskatījusi par so very special asylum, kur noslēpties no pasaules huiņas un idiotisma.
From:[info]khosmos
Date:September 12th, 2017 - 12:17 am
(Link)
Well, vismaz es neņirgājos par nelaimīgajiem, kuri nav man personīgi izdarījuši herņu
From:[info]khosmos
Date:September 12th, 2017 - 07:34 am
(Link)
Starp citu, sacepos es par to, ka man tika paziņots, ka pēc pusstundas visi laižam, bet par izraisīto bardaku, kas man tā kā atbilstoši pieklājības normām būtu jāsavāc - pohui. Ja tas nav egocentrisms, tad es nezinu, kas ir valoda.
From:[info]khosmos
Date:September 12th, 2017 - 07:42 am
(Link)
+kas tas ir, ja izgāž alu istabā zem galda un vnk noliek atpakaļ vertikālā stāvoklī, bet peļķi atstāj prikolam. Nezinu, kurš tas bija, bet skaidrs, ka šis cilvēx svinēja pats savu jubileju pats savā jubilejas pārtijā.
[User Picture]
From:[info]klusais_okeans
Date:September 12th, 2017 - 11:15 am
(Link)
nu, nākamreiz pasūti dzimšanas dienas ballīti kādā firmā! Bet nu vismaz Tev tagad ilgam laikam būs materiāls sevis žēlošanai un slavēšanai, cik Tu laba un gaiša, salīdzinot ar visiem tiem pārējiem nepieklājīgajiem, ciniskajiem idiotiem, kuru dzīves mērķis nav Tevi apbrīnot.
From:[info]khosmos
Date:September 12th, 2017 - 12:20 pm
(Link)
Paklau, dārgā, tu varēji arī nebraukt, ja tevi uzņemt ir tik dārga privilēģija, ka man jālīmējas pa paklāju no sajūsmas un jāuzkrauj ģimenei pilna māja ar bardaku, par kuru viesiem ir pilnīgi pohui, jo jāsteidzas un par to nevar paziņot cilvēkam, kuram reāli tas viss ir jāvāc.
[User Picture]
From:[info]nistagms
Date:September 15th, 2017 - 06:30 pm
(Link)
Atdraugosi mani, lūdzu? Paldies!
From:[info]khosmos
Date:September 15th, 2017 - 06:41 pm
(Link)
Neatdraugošu, jo spiegoju Narkoloģijas un psihiatrijas centra labā. :(
[User Picture]
From:[info]nistagms
Date:September 15th, 2017 - 07:58 pm
(Link)
Nujā, tad jau ciba ir pareizā izvēle, kur palikt sekojot.
From:[info]khosmos
Date:September 9th, 2017 - 01:51 am
(Link)
apturēju elpošanu un tā.
bet, kad bija traki murgi un panika, naktī piecēlos, aizgāju uz virtuvi un izmaucu kādus 50 g 80-grādīgā Stroh ar rozā Švepsi