krēpjlācis - [entries|archive|friends|userinfo]
krēpjlācis

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[Nov. 22nd, 2016|03:17 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
jebkurš, kas cibas lieliskākajam censonim Krišjānim traucē rakstīt lielisku science fiction, automātiski iekļūst manā NAIDA SARAKSTĀ :@@@
linkpost comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]konstruktors
Date:November 22nd, 2016 - 03:52 pm

***

(Link)
Bet ļoti laba lasāmviela! Sekoju jau kopš Skaudruma, tad Kirkegora laikiem. #truehipsta
[User Picture]
From:[info]snauts
Date:November 22nd, 2016 - 04:12 pm
(Link)
Vai tad viņam vispār ir iespējams traucēt? Tu vispār esi redzējis kādu komentāru, kas būtu viņam licis šaubīties?
[User Picture]
From:[info]zazis
Date:November 22nd, 2016 - 05:19 pm
(Link)
vot! es ar gribēju jautāt par opcijām traucēt.
tipa banot, lai šams nevar komentēt?
[User Picture]
From:[info]ae
Date:November 22nd, 2016 - 05:26 pm
(Link)
Saifai rakstīja sikbojs, krišjānim pārsvarā mainkampfs
From:[info]krishjaanis
Date:November 22nd, 2016 - 08:24 pm
(Link)
Nu davaj, padirs vēl un misreprezentē mani. Man nekur nav meinkampfs. Ja aizmirsi, meinkampfa galvenās premisas ir bioloģiskā rasu teorija, eigēnika un antižīdisms.
Tici man, šobrīd cibā nav lielāka žīdu fana par mani. Ja nu vienīgi vēl nistagms vai decembris. Tā, ka, lūdzu, ej, padirs tālāk un beidz melot par mani. Palasi desmit baušļus.
[User Picture]
From:[info]ae
Date:November 22nd, 2016 - 08:31 pm
(Link)
Ko domāju, to komentēju. Galvā un pēc būtības tu tāpat esi hitlers (ar mazo h), bet viņa bio es lasījis neesmu, tāpēc atcerēties nespēju. Lūdzu, paklausies dziesmu par miljonu iemeslu

10 000 000 Commandments
From:[info]krishjaanis
Date:November 22nd, 2016 - 11:15 pm
(Link)
Sorij, hilarijas mauku neklausos un iesaku neklausīties arī citiem, bet "galvā tu tāpat esi hitlers" ir ļoti nepamatots, neverificējams un tīši ļaunprātīgs, nomelnojošs, neslavu ceļošs apzīmējums, kas turklāt ir mērķēts pret kristieti. Lai gan, pēdējās ASV vēlēšanas parādīja, ka tādi apzīmējumi kā "hitlers" jau sen ir zaudējuši relevanci un sasaisti ar realitāti un tiek nekaunīgimizmantoti, lai politisko oponentu izsistu no spēles. Here's a tip for you - šajās vēlēšanās tauta nebija tik stulba, crying wolf meļiem viņi nenoticēja, un darīja, kā liek veselais saprāts. Lūdzu, nākošreiz lieto realitātei pietuvinātākus apzīmējumus.
[User Picture]
From:[info]bauda
Date:November 22nd, 2016 - 11:17 pm
(Link)
Kā mauka bija Mozus?
From:[info]krishjaanis
Date:November 22nd, 2016 - 11:19 pm
(Link)
Neviena. Jahve Mozum nemaksāja naudu (no kā arī maukošana), drīzāk Mozum Jahves dēļ konstanti vajadzēja iepīties dīvainās un neērtās situācijās.
[User Picture]
From:[info]bauda
Date:November 22nd, 2016 - 11:35 pm
(Link)
From:[info]krishjaanis
Date:November 22nd, 2016 - 11:23 pm
(Link)
Es taču nezināju, ka esi nefolks. Iespējas ir divas - vai nu tu ar šiem komentāriem trollēji, vai arī esi idiots. Izvēlies pats.
[User Picture]
From:[info]bauda
Date:November 22nd, 2016 - 11:26 pm
(Link)
Es nupat noskatījos Game of Thrones sēriju, kur Sansa Beilišam saka kaut ko tādu: "Ja tu nezināji, tu esi idiots. Ja zināji, nelietis." Bet, tā vispārīgi ņemot, ja mēs, tu jo īpaši, dzīvojam mītu un pasaku pasaulē, kāpēc lai "hitlers" būtu tev nepiemērots mākslinieciskās izteiksmes līdzeklis?
From:[info]krishjaanis
Date:November 22nd, 2016 - 11:57 pm
(Link)
Kā tev šķiet, vai es cibā varu normāli atbildēt uz šo jautājumu? Jo tajā pašā brīdī es cibas atmiņā būšu ierakstīts kā hitlerietis un nacists. Tas, protams, ir labs jautājums, un Hitlers jau sen ir kļuvis par mītisku arhetipu "hitlers", un nav noslēpums, ka viņa dzīvesgājums ir apbrīnojams un kā lieliska epitāfija 20. gs. vispār, vienā esencē. Un jā, ir domas, kas man pārklājas ar hitleru, taču tās ir tās domas, kuras skar 19.gs. Vairumam 20. gs stila hitlera domu es nespēju rast sevī ne mazāko rezonansi (diktatūra, masu sabiedrība, totālās sistēmas, zinātne, blickrīgs, gāzes kameras, masu izncināšanas ieroči, bioloģisms, determinisms, eigēnika, antisemītisms, mazajām tautām nav vietas utml). Jo no Hitlera nav tālu līdz Staļinam (vēl viens 20.gs arhetips) un es nekādu nespētu sevi redzēt blakus kam tādam.
Ir jāsaprot, ka vācu konservatīvo un vēlāk nacistu kustībā bija vairāki savstarpēji karojoši un pretrunīgi strāvojumi, un man tiešām nav nekā kopīga ar to strāvojumu, kurš guva virsroku. Tiesa, ja noskaties to pašu er ist wieder da, tur ir kkāda līdzība ar maņi. Bet es nekad nespētu ar vienu rokas vilcienu, kaut vai teikumā, diskārdot veselu populācijas vai tautas daļu, tas, lūk, ir raksturīgs tikai veceiropiešiem
[User Picture]
From:[info]bauda
Date:November 22nd, 2016 - 11:30 pm
(Link)
Vispār jau, es komentēju nistagmam. Nepiekritu viņa izpratnei par zinātnisko fantastiku. Pieņemsim, ka nistagms ir Rumānija pirms II. pasaules kara. Runa, protams, ir par formu, nevis saturu.