krēpjlācis - Rīgas svētki [entries|archive|friends|userinfo]
krēpjlācis

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Rīgas svētki [Aug. 14th, 2016|08:02 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
[Tags|, , , , , , , , ]
[mood | weird]
[music |Bjork - Human Behaviour ]

Šodien Kinomuzejā uz sietspiedes darbnīcu bija atnācis zēns, kam kastītē līdzi bija divi kāmīši - Stella (balts) un Pankūciņa (pelēks). Glaudīju ar mazo pirkstiņu, citādi tā jau būtu vardarbība. Īsti mincīši <3

Vispār man tagad ir vairāki jauni, forši recycled krekliņi, kā arī forši maisiņi. Esmu arī apguvis atkārtotu kursu kinovēsturē. Tāpat esmu arī runājis ar daudziem dīvainiem un runātīgiem cilvēkiem, uz muzeju tiešām nāk traki ļaudis. Piemēram, krievu tantiņa, kas man izstāstīja savas dzīves rezumē (sākot ar to, ka agrāk dzīvoja virs Kinomuzeja), bet tas bija forši, turklāt es pat pa lielam sapratu. Piemēram, nīderlandietis, kam ierādīju krekla gludināšanu, kas, tā kā tur bija Philips gludeklis, stāstīja par Philips dzimteni Nīderlandē, kā arī par savām reliģiskajām izvēlēm, par katolicismu, kā arī par savu nemirstīgo mīlu pret jūdiem un vizīti Rīgas sinagogā. Turklāt no rīta biju paviesojies arī grāmatu takā, grāmatu apmaiņas punktā. Starp normālām izdevniecībām man iedeva morāles un ētikas kodeksu, ko uzdāvināt kādam labam cilvēkam. Pēc tam ievēroju, ka pašā maliņā sēž arī dianētikas pārstāvji. Beigās guvums izrādījās tas pats saentoloģijas (tā pati dianētika) izdevums, kas obligāti jānodod kādai personai un jāpārbauda, lai tā izlasa. Grāmatā labi padomi, piemēram, nekad neierobežot labas gribas cilvēkus. Lai dzīvo Rons Habards, lol! Uzdāvināju muzejam kopā ar Jāņa Ausekļa (Ivara Grāvleja) atklātnīti "Lakstīgalas". Paldies Aņai!

Aizgāju arī līdz Krastmalai. Pavēroju publiku, kas skatījās Limuzīnu Jāņu naksts krāsā. Bija laba. Paskatījos dančus. Manu uzmanību piesaistīja interesants tēls ar Rosijas kreklu, austiņām ausīs un atglauztiem matiem. Pārējie bija dalībnieki kā dalībnieki. Aizgāju uz viduslaiku tirgu pie Pēterbaznīcas. Mani nobūra poļu ragana (jaunas meitenes veidolā), tāpēc, lai parunātos, biju spiests nopirkt lielo karoti lavandas, lielo karoti īpašās poļu sviestmaižu garšvielas, kā arī lielo karoti tomātu-bazilika-oregano garšvielas. Bet ieguldīt 3 eiro Polijas labklājībā vienmēr ir laba izvēle. Mājupceļā, protams, izliju. "There is no map. And a compass wouldn't help at all." "Grand amigo! Centrafugo!"
linkpost comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]deloveja_kundze
Date:August 15th, 2016 - 01:28 pm
(Link)
atceries, tev kādreiz pat bija tags man par godu :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
[User Picture]
From:[info]nistagms
Date:August 15th, 2016 - 01:49 pm
(Link)
protams, tas ir jāievēro, tagu izlaboju