krēpjlācis - [entries|archive|friends|userinfo]
krēpjlācis

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[May. 8th, 2013|09:42 am]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
[Tags|, , , ]
[music |Queens of the Stone Age - I Never Came]

kādēļ tik daudzi cilvēki, kas visādās mācību iestādēs bijuši baigie gudrīši, utt, gan jau ciešot arī no visādām gudrības blaknēm, tik daudzos gadījumos nespēj sevi atbilstoši materiāli realizēt darba tirgū? pēc idejas, viņiem taču vajadzētu būt spējīgiem to izdarīt.
linkpost comment

Comments:
From:[info]khosmos
Date:May 8th, 2013 - 10:17 am
(Link)
idioti ir stipri pašpārliecinātāki.
[User Picture]
From:[info]nistagms
Date:May 8th, 2013 - 10:31 am
(Link)
nu bet pēc idejas ar pašpārliecinātību jau nevajadzētu pietikt, lai kaut ko izdarītu. parasti vajadzīgas arī zināšanas un prasmes. bet varbūt uz to var skatīties tā, ka 'idiotu' būtu vairāk, līdz ar to viņi vairāk tiek pie naudas, ko savukārt izdala sev līdzīgajiem, kamēr gudrākajiem ir minoritātes loma un lielāka konkurence tās ietvaros, lai pie kaut kā nokļūtu... es nezinu.
From:[info]khosmos
Date:May 8th, 2013 - 08:21 pm
(Link)
iezubrīt var visu ko, diplomu arī var dabūt visi āksti, kam ir piķis, bet darbā bieži negrib ņemt tos, kas ir spējīgi kritiski novērtēt situāciju. un tā ir, jā - idiotiem patīk idioti, priekšnieks negribēs censoni, kas ar savu gudrību viņu iedzīs migrēnās un galu galā vēl atņems darbavietu.
[User Picture]
From:[info]elektroliize
Date:May 8th, 2013 - 08:36 pm
(Link)
+ :/
From:[info]po
Date:May 8th, 2013 - 11:41 am
(Link)
+++
dzīve diemžēl izrādās vairāk par gribēšanu nekā par varēšanu. idioti grib bezgalīgi. bet tie, kas var, saprot pārāk daudz, lai uzskatītu, ka kkas var nākt bez cenas un ciešanām, līdz ar ko varbūt pat tieši savas gudrības dēļ izvēlas lietas nedarīt, jo negribas.
From:[info]khosmos
Date:May 8th, 2013 - 08:26 pm
(Link)
idioti arī daudz retāk slimo ar "negribēšanu", jo pilnai laimei vajag daudz mazāk un gluži vienkārši nav spējīgi ieraudzīt, ka tortei apkārt ir vircas bedre. izdevīgs darbaspēks!
[User Picture]
From:[info]indulgence
Date:May 8th, 2013 - 11:53 am
(Link)
Tāpēc, ka izņemot dažas specifiskas jomas, izglītībai ar darba tirgu visai maz sakara. Tb tā nav ideja, bet viens no mītiem, ka izglītība nodrošina augstāku vietu uz sociālajām kāpnēm. :)