Nesen Palasīt citus Laiks Par mani Ninonas virtuve atpakaļ? atpakaļ? tālāk? tālāk?
Ļaļaļā
User: [info]ninona
Name: Birjuza
kaut kas
Gaišzils
ieskaties
Kopā
Sēžu augstā tronī -
Holēriķe, flegmātiķis un trīs(i) bērni
ninona
[info]ninona
Šonakt lai arī gulēju saraustīti un daudz arī negulēju. Nesaspringu, saglabājos silta līdz pat kāju pirkstu galiņiem, līdz ar to jūtos atpūtusies. Un galu galā - es pēc pamošanās un ilgāka nomoda perioda dažas reizes vēl uz īsāku vai garāku brīdi iemigu. Tas ir WOW.

Aizvedu V uz bērnudārzu. Atpakaļceļā pie sevis mēģinu pareizi dziedāt "Zvaniņš skan", un pie piedziedājuma man atrāva vaļā piņņājamo. Skaļi raudādama aizvilkos līdz parkam, apsēdos ar muguru pret priedi un vairākas minūtes raudāju un cerēju, ka neviens garām nenāks un jautājumus neuzdos.

Vismaz būs izreaģēts un atbrīvots vairāk vietas labajam.
Vakar pēc mokošas nakts sēdēju virtuvē uz grīdas un izmisīgi stāstīju A, ka tāāāā gribētu izraudāties, bet nesanāk. Nenāk un viss. Tagad atnāca. Paldies!

Šopēcpusdien atbrauks vīramāte. Šis tas jāpiekārto un jāizdomā, ko gatavot vakariņās.
2 atzīšanās Arī tu to vari. Atzīsties
Comments
neraate From: [info]neraate Date: 22. Decembris 2023 - 10:24 (Links)
Man šitam palīdz filmas. Bet tā ņemt un mērķtiecīgi izdarīt ir wow!
From: [info]ninona Date: 22. Decembris 2023 - 10:35 (Links)
Filmas neļauj izraudāt tieši savu sāpi. Aizvakar ar V skatījos kaut kādu Ziemassvētku sūdu bērniem, pāris asariņas un viss. Un es esmu bimbātāja - pie himnas ar 98% garantiju :D
Man parasti nāk vaļā, kad vienkārši kādam (A) atļaujos stāstīt, kas iekšiņai sasāpējis, bet pēdējā laikā nav un viss. Tas tāpat kā es, lai cik maz gulētu - 3-6 h (vidēji 5) - nejūtos miegaina, nežāvājos utt. Jo nervu sistēma ir tur tajā vietā, kur neļauj ar sevi tajā līmenī saslēgties.
Pēc izraudāšanās arī pažāvājos :D

Man baigais ceļš ejams, lai stabili nokļūtu normālā vietā. Pirmais ir vismaz nestabili dabūt arvien garākus labos periodus.
Tagad priekšā brīvlaiks, un A arī visu to laiku būs atvaļinājums. Vajadzētu labi atkačāties :)
2 atzīšanās Arī tu to vari. Atzīsties