nikia ([info]nikia) rakstīja,
@ 2005-07-07 10:19:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis: happy
Mūzika:i' m a bookgirl...ha :))

taapat vien...
Vakar beidzot parunaajos ar Raiti ;) taada sajuuta, ka shis tepat blakus vien ir...nju ja paaris stundu braucienaa un citaa shtataa ;) Jauks cilveeks, vajadzees uz vasaras beigaam varbuut ciemos aizshaut...amm...uzzinaaju vakardien cik shiet maksaa sapiit biziites-gribas kaut ko taadu un kadu mazu tattoo arii ;) jup...secinaaju, ka pietruukst man mans piirsings uzacii un melnie mati, bet nju ja..taa jau pagatne... ;) Ar Elinu vakardien jautrojaamaies par muusu pirceejiem, cik tomeer vinji ir diivaini...izjokot shos var vien un divi...gan jau par kaadu joku pastaastiishu veelaak :)ak jaa...saak mani nomociit mazliet miega bads, bet tas taa...un jaa jaapaspeej izdomaat kaa tikt liiz Akron...varbuut Tims var aizvest? ;/ baac autobusu sisteema te galiigi nerullz...un ja nav pasham savs auto, tad ir chau...ha es braukaajos ar riteni un nav ne vainas, bet uz Akron ar riteni braukt...nju nee...vinjiem te taaadaa celju sisteema...shodien bij labais konferences zvans! Tam Chrisam Adamsam ir tik izteikts anglju akcents, ak vai...bet dod sparu uzsaakt dienu!!! ;) Turaas tautieshi!!! ;))



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]redrum
2005-07-07 18:39 (saite)
Tas ir tas pats Rays no mana kursa?:)) Vinjsh ir labais! Mazliet jociigs, bet visi mees esam jociigi. Un par taam biziiteem - nekad muuzhaa neesmu redzeejis nevienu cilveku, kuram vinjas tieshaam ljoti piestaaveetu. nu ok, varbuut, ka tikai taas, kuras ir gar pashu galvas aadu piitas uz aizmuguri. varbuut taas, bet arii reti kuram. tieshi kaadas tu gribeetu?:)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]nikia
2005-07-08 00:55 (saite)
nee Raitsi tas ir cits puisis :)) un jaa Ray arii taads frukts ir ;))) tas toch no taveejaa kursa-riktiigi labais dzekins ;) jautrulis ;) aaammm par biziiteem-gribu pavisam smalkas ;))bet ne taas pie galvas piepiitaas :) zin kaa kameer jauns un dulls tikmeer viss jaaizmeegina ;)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?