Neutrum ([info]neutrum) rakstīja,
@ 2008-12-08 10:41:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry

Neviens darbs nevedās. Pušplēstas darbības - aiziet uz glabātuvi, neko neņemt, nākt atpakaļ, uztaisīt kafiju, neidzert. Krievu valoda žņaudz nost. Es varētu katru Pļotņikovu un Čerņiaku atrast viens divi ar visām viņu darba algām, ja vien man tādu spēku neprasītu atšifrēt, par ko ir raidījums. Vai arī: ja nu nav šī te personālsastāva nodota, man te jāplēšas pušu, lai noskaidrotu, kur viņš ir - kaut vai pašā Amerikā, bet man ir jāzin, kur viņš ir.

Man ir tik ļoti noriebušās šīs trīs instances, kuru personālsastāvs ir velnszinkur: Latvijas PSR Tautas kontroles komiteja, Latvijas PSR Pārtikas rūpniecības ministrija un Latvijas PSR Tieslietu ministrijas Rīgas pilsētas Ļeņingradas rajona tautas tiesa. Vēmiens nāk, jau atnākot pirmdienas rītā uz darbu un vien redzot šos te visus darbu kalnus termiņa pēdējās dienās īsi pirms uziešanas gaisā, kurus Jums, laimīgie, nav lemts redzēt.



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]sehnsucht
2008-12-08 10:33 (saite)
Labrīt pirmdienas rītā..

(Atbildēt uz šo)


[info]hlodvigs
2008-12-08 23:24 (saite)
nu labi, ka tev nav jaaizmeklee Poliščukas lieta. Sibīrijas mēris līdz tevim nonāktu pa visiem durvju caurumiem, caur visiem ziimogiem un varbuut pat kolēgas šķavieniem.

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?