Neutrum ([info]neutrum) rakstīja,
@ 2012-03-25 23:16:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:Monkey Shoulder single malt
Mūzika:Hawkwind

Darbs un vēl kaut kas
Es atkal rakstu par šodienu. Kā tāda maza meitene avīzei "Laba", mīļā Laba...
Šodiena lieliski uzlaboja manu vispārējo gara stāvokli. Lai gan mans vispārējais gara stāvoklis pēdējās nedēļas nekādā ziņā nav bijis peļams, man ir nācies saskarties ar, ko mēs saucam par "the same old shit". Lai arī kā, šodien mana jaunā darbiniece glāžainām acīm man paziņoja: "You really should have been a teacher." Ar kādu laimības sajūtu man tas piepildīja dvēseli, Raiņa vārdiem izsakoties. Īsāk sakot, es pavadīju 5 stundas apstāstot Companies Policies, COSSH, Standart Operation Procedures, Core Standards un Membership Types. Un tad 4 stundas iekaļot viņas jauniņajā prātā Fire Evacuation Procedures un Panic Alarm Responses. Pēc visa šī viņa man pazemīgi paziņo, ka ir visu sapratusi tā, kā nekad mūžā pirms tam.
Otrkārt, mums šodien bija plus divdesmit viens grāds, kamēr Londonā bija plus desmit.
Treškārt, es pavadīju visu pēcpusdienu un vakaru pie M. vecākiem ar Monkey Shoulder viskiju un lieliskākajām sarunām par audzināšanām un mentalitātēm, un pagātnēm, kariem, visu to.
Ceturtkārt, M. tagad ir virtuvē un gatavo man vakariņas - Pork fillet wrapped in streaky bakon, bourgionon sauce and a grain mustard mash.
Piektkārt, Hawkwind ir lieliska mūzika.



(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?