Mince ([info]nesshux) rakstīja,
@ 2017-05-24 23:28:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Pašvaldību vēlēšanas 2017
Izklaidējos ar mērķi kļūt par atbildīgāku savas valsts pilsoni un savas pilsētas iedzīvotāju.
1) Pirmais piegājiens partiju priekšvēlēšanu programmām parāda, ka prioritārie jautājumi pincipā visiem ir vieni un tie paši - infrastruktūra, naudas izlietojums, vide, izglītība, BĒRNUDĀRZU RINDAS, kultūra, medicīna...
Dažas partijas, šķiet, ir sajaukušas pasākumus, un iesniegušas Saeimas vēlēšanu programmu. Rīga nav Latvija un Latvija nav Rīga.

2) Otrais solis - ejam paskatīties, ko viņi (Saskaņa, VL, Vienotība) mums solīja pirms 4 gadiem. Hm. Saproti nu. Cik daudz pie teikšanas tika opozīcija? It kā jau daļa solītā ir izpildīta. Grūti novērtēt katru lietu, jo nav vēlmes rakt daudz, bet uz ātro ne viss ir zināms. Bet nu šādi nav gan - "četru gadu laikā renovēsim vismaz 25 procentus daudzdzīvokļu dzīvojamo ēku"; "Divu gadu laikā tiks pilnībā atrisināta bērnudārzu rindu problēma." (man vienkārši mājās ir viens bērnudārza izmēra iedzīvotājs, kas rindā iestājās īsi pēc dzimšanas, bet vietu dārziņā, izskatās, ka iegūs uz 3 gadu vecumu, te gan mēs neapskatām manu b/d izvēli un dzīvesvietas mikrorajonu, kas arī ir ietekmējoši faktori).
No šī vingrinājuma nebija daudz jēgas.

3) Man jāizvēlas balsošanas mērķis. Ir partijas, par ko nebalsošu principa pēc. Tad ir tās, kas neuzrunā. Tās, kam nav izredžu. Tās, kas piesaista. Kas ir svarīgāk - saturs vai reitigi?

Kad būšu izvēlējusies dažus sarakstus, gribu uzzināt, kas tie ir par cilvēkiem. Varbūt tas palīdzēs izšķirties, vai izdarīt korekcijas. Piemēram, ir partija, kurā personīgi pazīstu dažus kandidātus, tomēr man ne īpaši simpatizē tās programma un daži pirmie numuri.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?