Mince ([info]nesshux) rakstīja,
@ 2007-07-05 13:30:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Izpētīju [info]illumine ielikto sarakstu par uz SSE interviju uzaicinātajiem un atradu 1) daļu pazīstamu vārdu no šī gada beidzējiem, kā Šīrs, Jurģelis un Eva... Mareka perfektā klasesbiedrene (brrr, savācamies, mazvērtības komplekss, viņa ir tik glīta, tik perfekta, gan jau ļoti gudra un visādā citādā ziņā jauka, bet es...) 2) vēl pāris pazīstamus 3) Katrīna Bušmane, Līga Sadoviča, Ruta Ūdre... Tas ir otrais mēģinājums? :) Vai arī tiešām vārdi atkārtojas?


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]illumine
2007-07-05 17:19 (saite)
Daži no tevis nosauktajiem, precīzāk viena persona, pagajušajā gadā pie Nensijas nodarbībās nu ļooooti lecīgi bija, kad mēs nācām stāstīt par admission, par mācībām un pārējo.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]nesshux
2007-07-05 17:21 (saite)
hmmm... interesanti, kura?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]illumine
2007-07-05 17:23 (saite)
Bija viena tāda. Kas teica, ka SSE tikai B varianst bezmaz, ka uz ārzemēm vien.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]nesshux
2007-07-05 17:27 (saite)
nu jā...
gadās arī tā. Bet stulbi, ka tādēļ kāds cits paliek aiz borta

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]illumine
2007-07-05 17:30 (saite)
Ka kāds mēģina vēlreiz? Zini, es domāju no tiem, kas mēģina vairāk kā vienu reizi, maz vai nav nemaz tādu, kas arī neietu mācīties, ja tiktu. Es uzskatu ka ir tikai godīgi, ka var mēģināt vairākas reizes. Ja tu esi labāks par citiem, tad tam nav nozīmes, vai tu esi gadu citur nomācījies vai nē. Testā un intervijā nekādus plusus tas nedod.
Katru gadu ir kādi padsmit cilvēki, kas pirms tam ir mācījušies citur. Un tāpat kā visi citi, mācās dažādi. Ir gan vieni no labākajiem topā, gan arī pašā apakšgalā.
Man daudz vairāk nepatīk, ka ir cilvēki, kas pointa pēc stājas lai tikai pamēģinātu un pat uz testiem neaiziet. Parasti tie, kas tiek pēc intervijām gan visi arī aiziet :) Katru gadu viens-divi varbūt nē, bet ne vairāk.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]nesshux
2007-07-05 17:34 (saite)
nu jā.
Nē, es domāju par tiem, kas "pamēģina" stāties un tad neiet. Vēlreiz - kāpēc ne. Tas pat varētu nedaudz norādīt uz neatlaidību...

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?