Mince ([info]nesshux) rakstīja,
@ 2007-05-30 18:02:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Pirāti&Japāna
Neteiktu, ka man līdz galam patika, bet es iespēju robežās baudīju fragmentus. Tieši sejas izteiksmes, aprautas frāzes un fona melodiju. Kad Vils skūpsta savu sievu, liekas, ka filmai ir beigas. Tur vajag beigas. Ar trim filmām pietiks, pēc tas būtu jau jēli. Bet filmas radītāji ir viltīgi. Pēdējie kadri ar karti un kompasu liek domāt, ka pēc noteikta laika mēs redzēsim reklāmas, kas vēsta par ceturtās filmas 'coming soon'.

Varbūt man traucēja fakts, ka vienā pusē bija puisis ar meiteni, kuru attiecības, šķiet, tikko sākas, bet otrā onkulis ar puisēnu, turklāt tas vecis ik pa brīdim ritmiski bungāja pa savu ūdens pudeli, tā tricinot arī manu krēslu. Katrā ziņā, ziemas sesijas rīti ir pievilcīgāki nelielā cilvēku skaita dēļ, vai man būtu jāizvēlās nakts seansi?

Un smukais zaķītis izrādījās stulbās simpsonu reklāmas sākums. Pē.

Tagad, kad atnācis atteikums, varu pastāstīt, ka biju pieteikusies uz kaut kādu apmaiņas braucienu uz Japānu. Nu ups, nebiju 5 laimīgo starpā, bet gan to 467 vidū, kurus šogad diemžēl neizvēlējās. Nekas, vismaz tikšu uz mammas un puišu izlaidumiem.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]klobex
2007-05-30 20:13 (saite)
Jaukais zaķītis bija lielisks! Pat nemēģini pē-oties!

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]nesshux
2007-05-30 20:43 (saite)
zaķītis jā, bet ne sekojošie simpsoni!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?