porcelāna lellīte [userpic]

25. Aprīlis 2024 (11:44)
Tags:

nereāli uzsita asinis, tagad domāju vai rūgt vai tomēr sazināties ar bd vadību. māmiņdienas koncerts. o.k., paziņoja ķipa laicīgi - pirms divām vai trīs nedēļām. bet kurā acī muzikālajai ir o.k. izteikt piezīmi par to, ka daži vecāki neatnāca jo jĀastrādā. bļeģ vtf. koncerts plkst. 11:00 ceturtdienā. pie tam pašās beigās kad visi vēl zālē, tikko viss beidzies, viens puisītis aizgāja uz grupu (turpat blakus un tomēr) viens pats, jo viņa mamma nebija un otra meitenīte, kam arī mamma netika, pie rokas otrai audzītei, vecāki sēž nesaprot kas tagad notiek, bērni stāv, jo zin, ka koncerts beidzies, bet nezin ko darīt, kur iet. Drāmas Karaliene (audzinātāja) vēl izteica kko ka nu jā, citiem jāstrādā. ja man, pieaugušai sievietei, kas tomēr izrāvās un tika, iedūra sirdī, tad kā bija tiem bērniem? nu kas tas par fuipēkaka sūdu šitas ir?!
un tur pat nav jāattaisnojas un jāskaidrojas - ir ārsta vizītes uz kurām pierakstās mēnešiem, pusgadu, gadu iepriekš, naktī jaunākais bērns sācis pļūtīt, autoskolas eksāmens, darbā audits da jebkas cits. bd jau defoltā ir tāds čakars, ka visi kas var iet ar plūsmu jo tā ir vienkāršāk

un tā dura muzikālā jau Zsv pēc koncerta, kad es teicu, ka bija labi atteica ka nebija gan, jo kāds sajauca vārdus, kāds sakautrējās, kāds aizmirsa secību. kaza nu!
es ļoti labi saprotu, ka man iedūra, jo es visticamāk nebūšu uz skuķu bd izlaidumu, jo man todien eksāmens un šobrīd nezinu cikos un pirmais Pirmais septembris arī ir uz ļoti lielas jautājuma zīmes, bet bet bet

Comments

Posted by: vilibaldis ([info]vilibaldis)
Posted at: 25. Aprīlis 2024, 13:11
taisni kā es

Kas tas vispār par sviestu 11? Kurš tad to vispār var...

Posted by: porcelāna lellīte ([info]neraate)
Posted at: 25. Aprīlis 2024, 13:47

nu, no 15, kas uzstājās, nebija atnākuši tikai 2iem, daži ņēma 'pusdienlaiku', pārbīdīja darba laiku, daļēji strādāja no mājām, viens vecāks vēl pirms sākuma un uzreiz pēc beigām pieņēma darba zvanus. man liekas ļoti laba statistika, daļai bija abi vecāki, es nesaprotu kāpēc viņām vajadzēja šitā, nu kas tā par attieksmi?!

Posted by: vilibaldis ([info]vilibaldis)
Posted at: 25. Aprīlis 2024, 14:07
taisni kā es

Protams, tā jau tas bērns neko labi nejūtas un vēl ja uzbrauc...

Posted by: Birjuza ([info]ninona)
Posted at: 25. Aprīlis 2024, 15:14

Un vēl pat nav maijs!

Man nav vēl zināms, kad būs māmiņdienas koncerts.
Vēl trakāk - nākamotrdien ir BD dzimenes koncerts (man jāuzstājas), nekur nav info, cikos. No rīta jautāju audzinātājai - arī nezina.

Stulbas kazas jums tur!
Jo, nu, situācijas un iespējas ir tik dažādas. A BD Ziemassvētku koncertā lielāko daļu nosēdēja darba telefonā e-pastos un citās saziņās... Ir bērni, kuriem visur klāt abi vecāki (un vēl brāļi/māsas), kam viens, kam neviens, kam omīte vai opis. Mums BD ir bērni, kurus no rīta atved lielie brāļi/māsas un pēcpusdienā arī savāc, un tādi, kurus atved pēc brokastīm un savāc pēc pusdienām.

Posted by: porcelāna lellīte ([info]neraate)
Posted at: 25. Aprīlis 2024, 15:42

rekords bija Zsv pasākums 05.12. :D bet man patika, pats svētku laiks mierīgāks ar daudzajām darba eglēm, skolnieku eglēm un visu citu gada gala čakaru

Posted by: Birjuza ([info]ninona)
Posted at: 25. Aprīlis 2024, 15:54

Tas gan ir win. :)

Posted by: austra ([info]au)
Posted at: 25. Aprīlis 2024, 15:36

mūsu bd visas balles ir bez vecākiem un tas ir ļoti jauki, jo, nu, man nav skaidrs, kāpēc vispār ir jābūt māmiņdienas koncertam. māmiņdiena ir svētdienā, māmiņdiena ir starp bērnu un mammu, nu, kāpēc tur iesaistīt institūciju, ka reāli nevairo prieku, bet, kā lasu, tikai izved dažādas skumdinošas situācijas.

Posted by: porcelāna lellīte ([info]neraate)
Posted at: 25. Aprīlis 2024, 15:41

tāpēc, ka ir tematisks koncerts, kam gatavojas dažādās disciplīnās, ko gaidīt, kāda pozitīva lieta ikdienā, plus treniņš uzstāties publikas priekšā, neierastā situācijā, satiekot cilvēkus, kas nav tikai ikdienas kolektīvs, tāpēc, ka ir ģimenes, kurās nav tradīcijas svinēt svētkus
es nesaku, ka nebija prieks un forši un aizkustinoši, bet

Posted by: missalise ([info]missalise)
Posted at: 26. Aprīlis 2024, 11:23

Kad brālim meitas gāja pirmajās klasītēs, reiz man iegadījās atvaļinājumu paņemt pirms Ziemassvētkiem un tā nu es ar viņu, viņa bijušo sievu aizgājām uz tām skolu eglītēm, kuras bija kaut kad pa dienas vidu. Un aizdomājos - kā strādājoši vecāki vispār var uz tādām tikt. Bet zālē, kad tie bērņuki tur uzstājās, bija tāda atmosfēra, ka visi tie nabaga vecāki ir nenormāli pārguruši. Manā bērnībā eglītēs priekšnesumi tika rādīti bērniem no citām klasēm, bet vecāki pa to laiku mierīgi strādāja. Man liekas, ka mūsdienās prasības pret vecākiem ir pārlieku augstas.

9 Lasīt komentārus piebilst