porcelāna lellīte [userpic]

1. Marts 2023 (22:56)

Šodiena bija Ļoti Aizņemta Svarīgās Ģēlās. Bez telefona. Vienreiz bd vacapiņā 11 jaunas ziņas tikai vecāku čatā. Otrreiz 68. Tad pa vidu bija 34, tagad vakarā izlasīju katru jauno, jo ar draudzenēm vakaros bieži pļāpājam un apmaināmies ar muļķīgiem interneta jokiem
Pēc maniem aprēķiniem šodien bijušas kādas 200-300 jaunas ziņas, liela daļa sajūsminātu īkšķīšu un publika pati par sevi sajūsmā lauž krēslus. Ir pirmais marts. Sākusies naudas vākšana, absolventu medaļu pasūtīšana un cita huiņa izlaidumam jūnijā
Jāsveic logopēde, muzikālā un iespējams vēl kāda, to izdomās vēlāk un kolektīvam jāpasūta divi kliņģeri (t.i. tur būs divi kliņģeri, velnsviņu zin kam tas otrais) un tas, ka tos 5? 7? Bērnus, kas neabsolvē nogrūdīs citā grupā lai netraucē, bet tas nevienu neuztrauc zelta bļesku vilciens ar varavīkšņu vienradžu vēmieniem ir uzņēmis kursu un nekas to neapturēs, pat ne sadursme ar sienu

Comments

Posted by: de ([info]de)
Posted at: 2. Marts 2023, 09:13

akkunks.
mums ir paredzēta bērnu izrāde un varbūt mazs tusiņš - vai nu turpat dārziņā, vai 300 m tālāk botāniskajā dārzā, nekādu balles kleitu, aicināti visi, ēdamais pēc pašu iedvesmas.
kāda vērtība ir supersaprātīga audzinātāja. tiesa, beidzēji ir, liekas, seši gabali, tur trakumam arī īsti nav, kur izvērsties.
jūtu līdzi.

Posted by: jā un nē ([info]dzeltens)
Posted at: 2. Marts 2023, 09:45

Tas ir privātais dārziņš? Man arī šis trakums iet garām, domāju, ka dēļ tā, ka privātais. Vecāki pārāk aizņemti ar naudas pelnīšanu, lai varētu samaksāt, lol.

Posted by: de ([info]de)
Posted at: 2. Marts 2023, 11:15

nē, pat pašvaldības.
bet audzinātāja tiešām ir izcili saprātīga un, liekas, diezgan mērķtiecīgi audzinājusi arī vecākus, katrā ziņā vienmēr uzsvērusi savu riebumu pret ārišķībām.

Posted by: Antuanete ([info]antuanete)
Posted at: 2. Marts 2023, 11:33

Es ceru, ka Tu netaisies tām trakajām bābām par šo dot 100 eiro no bērna. Absolventu medaļas, nu kur vēl tālāk :O Lai izpaužas par savu naudu, ja tik ļoti grib un "man bērnam nekā nav žēl".

Posted by: porcelāna lellīte ([info]neraate)
Posted at: 2. Marts 2023, 11:40

Es panikā apsveru kur tajā dienā vai vēlams tajā nedēļā sīkus likt lai būtu wow! Pašai iespējams eksāmens un māte vēl nez vai būs pensijā (t.i. paredz, bet nezinu ar kuru datumu)
Nezinu vai izdosies grupu pirms tam nomainīt (jo vēl žāksts ar to psihologu)

Posted by: putnu novērotājs ([info]_re_)
Posted at: 2. Marts 2023, 12:24

oboioboi, ne reizi kaut ko šādu nav nācies piedzīvot pa visiem 7 izlaidumiem (2x bd un 5x skolas dažādos vecumos, vēl 6. reize palikusi vienam vidusskolas)

6 Lasīt komentārus piebilst