porcelāna lellīte [userpic]

15. Aprīlis 2021 (09:29)

Vakar noskatījos dažus dokumentālus raidījumus par vācējiem un šodien gribas šķirot un kārtot. Bet nu kā jau vienmēr - gribējām kā labāk, sanāca kā parasti. Apģērbu šķirošanas konteineros likt var, bet jēga tikai tad, ja bez defektiem, jo tāpat nepārstrādā. Būs tomēr jāstāv tam maisam ar lupatām līdz atvērs HM. Un nevienu lupatiņu paklāju taisītāju es galvaspilsētā nezinu un vest uz mazpilsētu galīgi ne tas

Tad vēl redzēs cik ļoti iespējams sačakarēt visu ar juhū! mizām un kompostējamo

Comments

Posted by: Antuanete ([info]antuanete)
Posted at: 15. Aprīlis 2021, 09:49

Ai, es tai konteinerī esmu iemetusi arī šo to pārstràdājamu, gan jau šķirotāji nogàdās uz optimālāko vietu. Kaut vai sadedzināt, kas ir par kripatiņu labāk kā deponèt poligonā.

Posted by: Hedera helix L. ([info]hedera)
Posted at: 15. Aprīlis 2021, 10:02

FB ir dažādas grupas, ķipa, "atdod par velti", "atbrīvojies no mantām Rīgā", utml. Cik mēdzu skatīties, un arī pašai pāris reizes ir sanācis atbrīvoties no mantām, kas jau nu noteikti šķiet uz ārā mešanu, bet cilvēki tomēr piesakās un paši brauc savākt. Esmu redzējusi arī postus, kur vnk ir info "maiss ar apmēram tādām un tādām drēbēm", un cilvēki piesakās, it sevišķi uz bērnu drēbēm.

Posted by: porcelāna lellīte ([info]neraate)
Posted at: 15. Aprīlis 2021, 10:06

Tas jau jā, bet šīs tikai lupatu paklājiem/servisa lupatiņām vai pēc remonta uzkopšanai.
Bet tās grupas ir foršas, jā, es pēdējā mēneša laikā no četrām virsdrēbēm tiku vaļā un nopelnīju pat a)šokolādi, b)ziedojumu dr.klaunam :D

Posted by: pikaczu ([info]pikaczu)
Posted at: 15. Aprīlis 2021, 10:11

kāpēc lupatas nevar vienkārši pie sausajiem atkritumiem? Mana personīgā pieredze, lai nesāktu uzkrāties ir jāpiemēro one touch politika - t.i., ja kaut ko paņem rokās, tad tūlīt izmet vai noliec īstajā vietā. Ja īstās vietas nav, tad visdrīzāk priekšmets ir lieks.

Posted by: Inde ([info]auksts_entelekt)
Posted at: 15. Aprīlis 2021, 10:20

Pirms ļoti daudziem gadiem strādāju vienā jauniešu centrā, diemžēl vairs nevaru tādu saguglēt, varbūt nobankrotējuši, saucās "Saule" un bija ar filiālēm Pārdaugavā, Kuldīgas ielā un Vecmilgrāvī. Tur grieza lupatiņas un auda no rīta līdz vakaram:)
Varbūt pameklē tādus dienas centrus, jauniešiem ar īpašām vajadzībām, viņi noteikti ar ko tādu nodarbojās.

Posted by: vilibaldis ([info]vilibaldis)
Posted at: 15. Aprīlis 2021, 10:48
taisni kā es

Man draudzene tādā strādāja, bet cik saprotu šobrīd slēgti, cer uz atjaunošanos kaut kad nezin kad :(

6 Lasīt komentārus piebilst