Vajag idejas. Vajag nopietnāku diētu (mazāk piena produktu, ierobežot olas, nē oranžajiem dārzeņiem - atā burkāni, paprika, tomāti, ķirbi, kečup), gaļu var. Vakar un šodien vakariņām bija šķelto zirņu biezputra, šodien izvārīju bukstiņputru, rīt būs rīsi. Bet ko vēl? Radošā krīze. Un nelaime tāda, ka man kāposti negaršo (izņemot dažus izmeklētus ēdienus). Un japiesargās ar garšvielām, bet vajag lai ir sātīgi un garšīgi un ēd arī sīki. Idejas?
Vēl man ir puķkāposts, tvaicētu ēdu es viena, bet to garšīgo kā Rāmā nemācēšu un nav arī garšvielu.
Man liekas, ka katru ēdienreizi var izveikt ar gaļu un salātiem (ziemā lapas, olīvas, utt), plus sīkajiem lēcas/griķi. Es apmēram 50% vakariņu taisu tādas. Un gaļas variantu ir nenormāli daudz - ātrākais un vienkāršākais veids ir sacept pa dienu iemarinētu vistu (marinē, kā gribi, bet sojas mērce plus medus ir brīnumaini un nav garšvielaini).