1. Decembris 2020

Man gaļas cepšana liekas ātra, es taisu gaļu 80% vakaru. Bet nu es dažkārt šmaucos ar kādām medniekdesiņām :) karbonādes gan iemanījos pilnu bļodu sacept 45-ās min (tas ir laiks, ko atļaujos vakariņu gatavošanai veltīt).

Ja man būtu jāmaina ieradumi un jātaisa savādāki ēdieni, es laikam izietu lēnā apgaitā pa veikalu un uz katru lietu paskatīros no skatupunkta “o, ar ko šo varētu?”. Protams, tagad sanāktu internetveikals :)

Turku zirņi! Reāli labs olbaltumvielu avots, īzī pagatavot! Kopā salātos ar lapām, olīvām, kukurūzu. Vai sasutināti ar saknēm. Vai dārzeņzupās!

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
(komentārs tiks paslēpts, ja vien neesi šitā cibiņa draudziņš)
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: